26 Nisan 2015 Pazar

Radikal blog'u eşcinseller mi yönetiyor?

Tuhaf birşey ki eşcinseliği, zinayı, fuhuşu, çıplaklığı felsefel, bilimsel olarak eleştiren yazılarımı Radikal blog yayınlamamakta itina ile direniyor ancak eşcinsellerin yazısılarını(yazılarını) aynı itina ile(özenle) yayınlıyor.

Üstelik de örneğin 'İşçi köşesi, 'Memur köşesi', 'Öğrenci köşesi', 'Halk köşesi' gibi köşeler açmamışken 'Lgbt' köşesi açmış ve bir bay eşcinsel o köşede hergün eşcinsellik yanlısı, yandaşı yazılarını yayınlıyor yani denilebilir ki Radikal blog bir eşcinsel için bir köşe açmış.

Eşcinselliği eleştiren yazılarım tamamen felsefel, bilimsel, gerçekçi, doğru yazılar ve Radikal blog editörü ya da editörleri inatlar, itina ile, dikkatle o yazılarımı yayınlamamakta ısrar edip san ki toplumun, halkın bu konularda bilgilenmesini, bilinçlenmesini önlemek, engellemek istiyorlar.

Sanıyorum ki eşcinselliği eleştiren yazıları okumadan, yalnızca başlığına bakıp; yayınlamayı red ediyorlar. Yani san ki demek istiyorlar ki bu bılogda(blogta) eşcinselliği eleştiren, kötüleyen yazıları yayınlatmayız, onlara laf söyletmeyiz. Eşcinsellik, fuhuş, zina, çıplaklık konusularında(konularında) felsefel, bilimsel yazılarımı yayınlamayan Radikal blog, anasayfasında ise iki gündür, bir eşcinselin yazdığı yazıyı salndırmakta.

Bel ki(Belki) de çocuklarının eşcinsel olmasını sorun görmüyorlar, belki de hoş, iyi, güzel birşey görüyorlar. Yani bencilce, sorumsuzca, akıldışı davranıyorlar; toplumun, halkın bu konularda bilgilenmesini, bilinçlenmesini bilinçli olarak önlüyorlar, engelliyorlar. Hem cehalet hem bencillik hem sorumsuzluk hem bilinçsizlik hem bilimsel duyarsızlık hem toplumsal duyarsızlık içinde oldukları açıkça  belli. Umarım ülkemize birgün bilimsel, gerçekçi, doğru bir demokrasi, devlet, iktidar gelir de toplumun  yanlış, kötü, çirkin, zararlı konularda bilgilenmesini, bilinçlenmesini önleyenlerden hesap sorulur.

Alın tozkondurmadığınız(toz kondurmadığınız), eşcinsellerinizi, çıplaklarınızı, fahişelerinizi, zinacılarınızı tepe tepe başınıza çalın.

Türkiye'de ve dünyada yeni oluşumlar felsefe, bilim, bilimsellik çevresinde ve eşcinsellik, fahişelik, zina, çıplaklık karşıtılığı(karşıtlığı) çevresinde oluşmalıdır; gerisi hem felsefeye, bilime, bilimselliğe hem de akıl ve ruh sağlığına aykırıdır.

Adı Radikal blog ancak radikalliği ahlakla değil ahlakdışılıkla sınırlı gibi.

Neyi istiyorsanız, neyi koruyorsanız, neyi savunuyorsanız çocuklarınız da öyle olsun. Bunlara başka türlü laf anlatılamaz.

Belli ki dünya, uygarlık, demokrasi, özgürlük akıldışılığa, ahlakdışılığa, mantıksızlığa, tutarsızlığa, yanlışa, yalana, kötüye, zararlıya, deliliğe doğru gidiyor. Gitsin bakalım; çıkar bir 'Dur' diyen.

Eşcinselliği savunan, öven yazıları yayınlayıp; eleştiren yayınları yayınlamamak adaletsizliktir, diktatörlüktür, bilimsel olmamaktır, yandaşlıktır, savunmaktır, korumaktır.


Necdet Gürçiftçi
Patentsiz, dinsiz, yerli üretim bir Türk/Türkiye bilgesi

http://birturkbilgesi.blogcu.com/radikal-blog-u-escinseller-mi-yonetiyor/20057347

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder