26 Nisan 2015 Pazar

Kim'in babası: 'Gay değil kadınım'

Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek kadın olacağını açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner (65), cinsiyet değiştireceğini ilk kez itiraf etti. ABC kanalının ünlü sunucusu Diane Sawyer'ın sorularını yanıtlayan Jenner, uzun bir süredir yapılan dedikodulara noktayı koydu. Jenner, "Ben bir kadınım. Bu, erkek olarak verdiğim son röportaj olacak. Çocukluktan beri kendimi kadın gibi hissediyordum. Bruce bir yalanı yaşıyor. O bir yalan değil. Bunu daha fazla yapamayacağım" dedi.
‘Cinsel tercihim aynı'
Eski olimpik atlet, homoseksüel olmadığını ve hiçbir zaman bir erkekle beraber olmayacağını söyledi.
Jenner, kadınlardan hoşlanmaya devam edeceğini de ekledi. Yakında cinsiyet değiştirme ameliyatı geçireceğini söyleyen Jenner, kadın olduğunda alacağı ismi ise açıklamadı. Üç kez evlenen Jenner, eski eşlerinin yaşadığı cinsiyet çatışmasından haberdar olduğunu söyledi. Yaşadığı içsel çatışma sebebiyle intiharın eşiğine geldiğini belirten Jenner, 1980'li yıllarda kadın olmak için hormon ilaçları kullanmaya başladığını ancak korkup bıraktığını dile getirdi.
Destek tweet'leri
Çocukları ve eski eşi Kris Jenner da atlete destek oldu. Kim ve Khloe Kardashian ile öz kızları Kylie ve Kendall Jenner babalarına destek tweetleri attı.
Eski eşi Kris de, Jenner için ‘kahramanım' yorumunu yaptı. Jenner ayrıca, üvey kızı Kim ve öz kızları Kylie ile Kendall'ın kendisini kadın kıyafeti giyerken gördüğünü söyledi.

Sacitaslan.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder