25 Ağustos 2016 Perşembe

Homofobik ünlüler ve yaptıkları açıklamalar


1. Alişan, Cennet Mahallesi dizisinde eşcinsel bir şarkıcıyı canlandırdıktan sonra ağızları açık bırakan bir açıklama yaptı:

"Bu gay rolünü unutturmam için esaslı bir sevişme sahnesi çekmem gerekecek sanırım. Ya da tecavüz sahnesi. Aksi halde bu rol benim peşimi bırakmayacak."

Demek eşcinsel rolünde olmak yerine, tecavüzcü rolünde olmak daha iyi ha... Yuh!

2. Kadir İnanır'a "Eşcinsel rolünde oynamayı düşünür müsünüz?" sorusu sorulduğunda, sanki kendisine hakaret edilmiş gibi köpürdü!

"Bana sormamış olun" dedi. Ayrıca kendisi için "Böylesine iyi bir oyuncuyu eşcinsel rolünde de izlemek isterdik" diyen Hıncal Uluç'a sözlü saldırıda bulundu.

Sakin ol, Kadir Abi ya... Tamam aşırı erkeksin, kadirzm'sin. Şüphemiz yok, korkma! Tamam!

3. Ebru Gündeş, jüri olarak yer aldığı şarkı yarışmasındaki son derece yetenekli genci, feminen tavırları sebebiyle "Türk gençlerine kötü örnek olur" dedi ve eledi.

Kendisine tepki gösteren ve "Vicdanınız rahat mı? Gece rahat uyuyabiliyor musunuz? Gayet efendi ve sesi güzel çocuğun, sırf hafif kırık diye hakkını yediniz!" diyen Bülent Ersoy'a da "Gayet rahat uyuyorum, vicdanım rahat" cevabını verdi.

Evet, vicdan sorunu yaşamadıklarını zaten farklı olaylar sebebiyle de biliyoruz.

4. Oktay Kaynarca, "Mafya dizisi yapmayalım da, eşcinsel dizisi mi yapalım?!" dedi.

Birbirini seven iki erkektense; birbirlerini saçma sapan sebeplerden vuran, haraç kesen, sürekli kavga eden şiddet dolu mafya hikayeleri daha iyi sanki!

5. Okan Bayülgen, "Erkek çocuklar genelev bulamadıkları için eşcinsel oluyorlar" diyerek eşcinselliği çözdü, çaresini de buldu!

Eşcinsellik öyle bir mesele olarak görülüyor ki: Kimi insanlar "her zevki tadan, fazlasıyla cinsel açıdan özgür insanların" yeni bir deneyim amacıyla eşcinsel olduklarını söylüyor. Okan Bayülgen gibiler de "yokluktan" olduğunu iddia ediyor.

Hem de eğitimli, görmüş geçirmiş insanlar! Pes!

Eşcinsellik, tıpkı heteroseksüellik gibi normal bir durumdur.

6. Burcu Güneş, bir radyo programında kendisine iltifat eden kadın DJ'e, "İltifat ediyorsunuz ama yanlış anlaşılma olmasın, biz sağlıklı kadınlarız!" dedi.

Sanki birbirine iltifat eden kadınlar lezbiyen oluyormuş ve lezbiyenlik de bir "hastalıkmış" gibi!

7. Eli silahlı adam rollerini oynamaktan çekinmeyen Burak Özçivit, eşcinsel rollerini asla oynamayacağını söyledi.

"Örf adet diye bir şey var. 13 14 yaşındaki çocuklar var. Ben örnek olmak zorundayım, bu nedenle gay rolü oynamam oynayanlar oynasın.”

Hmmm elinde silahla mafya kovalarken çocuklara iyi bir örnek oluyor musun peki, Burak Özçivit?

8. Erol Köse'nin homofobik açıklamalarının ve hareketlerinin listesini yapsak sığdıramayız! O derece!

En son olarak Rüzgar Erkoçları kendi rızası dışında ifşa etmesiyle gündeme gelmişti. Ardından da eşcinsellere ve transeksüellere Twitter hesabı üzerinden hakaretler yağdırdı.

Kaos GL ve Pembe Hayat derneği başta olmak üzere Erol Köse'ye bu homofobik davranışları sebebiyle “Hakaret ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Aşağılama” sebebinden defalarca dava açıldı.

9. Kadın düşmanlığıyla homofobi her zaman el eledir zaten! Nihat Doğan'ın da homofobik açıklamaları oldu ve şaşırtmadı!

“Gay rolü oynamam, Al Pacino gay olsun! Ben felsefe kitabı yazıyorum!“ dedi. Felsefe dünyasına sabır diliyoruz.

10. Tarkan yıllar önce yayınlanan eşcinseller kampında çekilmiş fotoğraflarından sonra "Evet, o tarz eğilimlerim vardı ama tedavi oldum" açıklaması yaptı.

Kesin yaşanmıştır bu.

11. Esra Erol, evlilik programına bağlanan eşcinsel kadına "Pis, sapık" diye bağırdı ve tersledi.

Programın sadece heteroseksüel, daha doğrusu Türkiye Cumhuriyeti kanunları içerisinde evlenebilecek insanlara açık olduğunu biliyoruz tamam fakat eşcinsel bir kadına sırf yöneliminden dolayı böylesine hakaretler etmek nedendir?!


https://onedio.com/haber/ayip-ettiler-homofobik-aciklamalariyla-herkesi-sok-eden-15-unlu-727882

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder