8 Ağustos 2020 Cumartesi

KOCAELİ gazetesinden HOMOFOBİ: Digitürk gey filmi yayınlamaya başladı!

Milli ve manevi değerlere aykırı yayınları sebebiyle tepki çeken Digitürk, şimdi de gey filmi yayınlamaya başladı! Filmdeki sahneler izleyiciden büyük tepki gördü.

Daha önce milli ve manevi değerlere aykırı yayınları sebebiyle yayın durdurma ve idari para cezası kesilen Digitürk, şimdi de Premiere kanallarında eşcinsel filmler ve sevişme görüntüleri yayınlamaya başladı.

Dün gece Premiere 1 ve 2 kanallarından yayınladığı ''İsyan'' adlı filmde eşcinselliği ve eşcinsel haklarını anlatan filmdeki sahneler izleyenleri şaşkına çevirdi.

Lezbiyen ve geyin bir çok sevişme görüntülerinin yayınlandığı film büyük tepki çekti. RTÜK Üst Kurulun, 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'da belirtilen "Radyo ve televizyon yayınları, toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz" ifadesi uyarınca Digitürk’e büyük bir ceza vermesi bekleniyor.

Bu arada daha çok propagandayı amaçlayan filmin ''İstanbul Sözleşmesi''nin tartışıldığı şu günlerde yayınlanması dikkat çekti.

https://www.kocaelizirve.com/haber/5084035/digiturk-gey-filmi-yayinlamaya-basladi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder