27 Eylül 2018 Perşembe

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin ilk eşcinsel düğünü

İngiliz monarşisi tarihte ilk kez eşcinsel bir düğün yaptı. Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeni Lord Ivar Mountbatten, erkek arkadaşı James Coyle ile geçtiğimiz hafta sonu dünya evine girdi.


İngiliz Kraliyet Ailesi, 2018 yılına damga vurdu!

İngiliz Kraliyet Ailesi için 2018 yılı hareketli geçti. 23 Nisan'da Kate Middleton üçüncü çocuğunu doğurdu, 19 Mayıs'ta Prens Harry, Meghan Markle ile evlendi ve şimdi de Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeni Lord Ivar Mountbatten, erkek arkadaşı James Coyle ile bir ömür boyu beraber olmaya yemin ederek dünya evine girdi.

2016 yılında eşcinsel olduğunu açıklayan Lord Ivar Mountbatten, erkek arkadaşı James Coyle ile geçtiğimiz hafta sonu 60 kişilik aile ve arkadaş grubunun katılımıyla Devon'da yer alan Bridwell Park'ındaki şapelde evlilik yemini etti.

Erkek arkadaşı ile dünya evine giren Lord Ivar Mountbatten, bu özel anları Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla tüm dünyaya "Nihayet evlendik! Berbat İngiliz havasına rağmen harka bir gündü" notuyla duyurdu.

Lord'un kızları da oradaydı!


Çiftin nikahı, Devon Nüfus Şefi Trish Harrogate tarafından kıyıldı ve evlilik yemini sırasında ilahiler okundu.

Bir yastıkta kocayacağı eşi ile fotoğrafını paylaşan Lord Ivar Mountbatten ayrıca 22, 20 ve 16 yaşındaki üç kızı Ella, Alix ve Luli'nin de düğünden fotoğraflarını sosyal medya hesabına yükledi.

Bu mutlu gününde babalarını yalnız bırakmayan kızları için Lord Ivar Mountbatten "En önemlisi, son derece anlayışlı ve destekleyici olan üç mükemmel kızıma çok teşekkür ediyorum. Onların desteği olmasaydı bu düğün gerçekleşemezdi!" notunu paylaştı.

Eşcinsel kraliyet düğününe kimler katıldı?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin demirbaşı olarak sayabileceğimiz kişilerin birçoğu, programlarının yoğun olması sebebiyle düğüne katılamasa da 60 kişilik düğün partisi son derece coşkulu geçti.

http://www.milliyet.com.tr/%C4%B1ngiliz-kraliyet-ailesi-nin-ilk-escinsel-dugunu--molatik-9457/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder