21 Eylül 2018 Cuma

Eşcinsel kimliğini gizlemeyen Türk YouTuber: Deniz Andrews

Hollanda'da erkek arkadaşıyla beraber yaşayan, eşcinsel kimliğini gizlemeyen Türk YouTuber Deniz Andrews, samimi açıklamalar yaptığı videolarla dikkat çekiyor.


Eşcinsel kimliğini gizlemeyen Türk YouTuber: Deniz Andrews

'Ay eşcinsel oldum ben!'

Videolarının başlangıcındaki "Herkese merhabalar, kanalıma hoşgeldiniz" el hareketiyle marka haline gelen Deniz Andrews, YouTube hesabında eğlenceli, samimi ve zaman zaman kendini üzen anılarını izleyicilerle paylaşıyor.

Anlatım dili çok samimi

Eğlenceli bir anlatım dili olan Deniz Andrews, homofobik olduğunu söyleyenlerin bile ilgisini çekiyor ve eşcinselliğe olan yargıları bir anlamda kırmayı başarıyor.

Hayatına dair birçok detayı sıkılmadan paylaşıyor

Eşcinsel olduğunu ailesi ile paylaştığında karşılaştığı olumsuzlukları, erkek arkadaşıyla tanışma hikayesindeki doğallığı, erkek bakımı için verdiği tüyolar ve dövmeleriyle ilgili yöneltilen soruları hiç sıkılmadan büyük bir heyecanla YouTube'da yayınlıyor.

Homofobik yorumlara verdiği cevaplar güldürüyor :)

43 binden fazla abonesi olan Deniz Andrews'in videolarının altına ne yazık ki zaman zaman homofobik ve aşağılayıcı yorumlar da yapılıyor.

Bu tip yorumlar için de bir video çeken Deniz Andrews, bu yorumlara son derece saygılı, fakat bir o kadar da komik bir dille yanıt veriyor.

Instagram hesabı da bir o kadar eğlenceli

Videolarını izlerken sanki aynı masada oturduğumuz bir arkadaşımızı dinliyormuşuz sıcaklığı yaratan Deniz Andrews'ün Instagram hesabı da var.

Son derece cesur 

Eşcinsel kimliği ile barışık olan Deniz Andrews her ne kadar Türkiye'de yaşamıyor olsa da, videolarında günümüz şartlarında eşcinsel bir Türk için oldukça cesur açıklamalar ve itiraflarda bulunuyor.

Bu anlamda herkese cesaret veriyor.

Takip edin, ettirin

Deniz Andrews'ün YouTube hesabını takip etmenizi ve videolarını beğeni yağmuruna tutmanızı şiddetle öneriyorum.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

http://www.milliyet.com.tr/escinsel-kimligini-gizlemeyen-turk-youtuber--deniz-andrews-molatik-8962/?Sayfa=7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder