4 Temmuz 2017 Salı

Homofobik haber: Teknoloji eşcinsel mi yapıyor?


Haberin başlığını okuyunca, kimileri belki de ; “teknoloji cihazlarından yayılan zararlı mikrodalgaların insanın DNA'sında genetik değişiklik meydana getirerek onu eşcinsel yapabileceğini düşünmüştür. Fakat rahat olun henüz öyle bir gelişme yok. Teknolojinin şimdilik böyle bir zararı yok ama teknoloji firmalarının böyle bir zararı ne yazık ki var!

Haberin başlığını okuyunca, kimileri belki de ; “teknoloji cihazlarından yayılan zararlı mikrodalgaların insanın DNA'sında genetik değişiklik meydana getirerek onu eşcinsel yapabileceğini düşünmüştür. Fakat rahat olun henüz öyle bir gelişme yok. Teknolojinin şimdilik böyle bir zararı yok ama teknoloji firmalarının böyle bir zararı ne yazık ki var!

“esfele safilin”

Geçen hafta biliyorsunuz; Taksim'de, İstanbul Valiliği'nin yasakladığını duyurduğu “Onur(suzluk) Yürüyüşü” vardı. Tabii gazeteci olmanın yan etkisi ile biz de bu işleri biraz kurcaladık… Kim bunlar? Renkleri “mor”, hatırlarsınız bazı partilerde amblemlerini onları kucaklamak adına “morartmıştı”. Neyse konumuza dönelim, bu “esfele safilin” güruhunun derdi ne? (Bu gazeteyi okuyanlar bilirler de, yanlışlıkla bu haberi tıklatanlara için söyleyelim; “esfele safilin”, Kur'an'da aşağıların en “aşağıların en aşağısı” anlamında Tin Suresi'nde geçen bir kavramdır.) Evet, bu darwin'in çocukları ne istiyor bu milletten ve dahi aziz ümmetten? Ataları Sodom ve Gomore'de fosilleşen bu yaratıklar nasıl hala bu kadar ses çıkarabiliyorlar? Daha bir yılı dolmayan 15 Temmuz Direnişinde “Ya Allah Bismillah, Allahu Ekber” sesleri yankılanan ve azizleşen İstanbul'da böyle bir yürüyüşe(sürünüşe) teşebbüs edebilme cesaretini nereden alıyorlar? Çok basit bir cevabı var: sömürgeci medya kuruluşlarından ve sömürgeci teknoloji firmalarından.

Adam rahat!

Hani yazılı- görsel basının bu konudaki payına zaten sizler şahit oluyorsunuz. Biz teknoloji firmalarının payına bir göz atalım. Bakınız, gençlerimizin ellerinden düşürmedikleri, ceplerinden eksik etmedikleri Apple'ın bugünkü CEO'su Tim Cook, 30 Ekim 2014 tarihinde kamuya eşcinsel olduğunu açıklamış ve eşcinsel olmakla gurur duyduğunu söylemiştir. Yetmedi her platformda onlara destek olmuş, bağış yapmıştır. Yetmedi bu sefil yürüyüşlere pankartları ile destek olmuş, çalışanları ve ailelerinden oluşan 5000 kişilik Apple tayfası, orijinal adı Pride olan bu etkinliğe katılabilmiştir... Adam rahat! Ürünü satıyor… Sıkıntı yok. Firması Apple, piyasa değerini 800 milyar doların üzerine çıkarmayı başararak bir rekora imza attı çünkü!

Apple'in değeri kadar bile değil…

800 milyar dolar ne demek biliyor musunuz? Yaklaşık 2.8 trilyon lira! Rakamlar bir anlam ifade etsin diye bir bilgiyi vermek istiyorum. Geçen yıl Maliye bakanı Naci Ağbal, 2017 Türkiye bütçesi ile ilgili şunları kaydetmişti: "2017 yılı bütçemizde bütçe giderlerini 645,1 milyar lira, faiz hariç bütçe giderlerini 587,6 milyar lira, bütçe gelirlerini 598,3 milyar lira, vergi gelirlerini 511,1 milyar lira, bütçe açığını 46,9 milyar lira, faiz dışı fazlayı ise 10,6 milyar lira olarak öngördük.” Rakamları ve toplama- çıkarmayı bilenler bunun ne ifade ettiğini herhalde anlamışlardır. Yani bir yanda bir teknoloji firması var; değeri 2.8 trilyon lira, diğer yanda ise onun çeyreği kadar bütçesiyle koskoca Türkiye! Yani ülke olarak bile bütçemiz, CEO'luğunu(okunuşu siyonistliğini) eşcinsel Tim Cook'un yaptığı Apple'in değeri kadar değil…

Facebook bir ülke olsa, Çin ve Avrupa'nın toplam nüfusunu geçerdi!

Gelelim yine gençlerimizin bir türlü kafalarını kaldıramadıkları ve bünyesinde, WhatsApp, Instagram, FriendFeed ve Messenger'in barındıran Facebook'a. Ne yazık ki geçen hafta Facebook, 2 milyar kullanıcıya ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Yani Facebook bir ülke olsa, Çin ve Avrupa'nın tüm nüfusları toplamından daha büyük olurdu. Ne demek 2 milyar insan. Zaten dünyada yaklaşık 8 milyar insan yaşıyor. Yani her dört kişiden biri Facebook kullanıcısı gibi vahim bir sonuç ortaya çıkıyor.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

İşte bu Facebook'u kurarak dünyanın şu anki en genç zengini olan Mark Zuckerberg, bir Yahudi aileye mensup. Olabilir… Saygı duyarız. Fakat sonra bir ateist olduğunu açıklamış! Tamam olabilir… Saygı duymasak da! Yine durmamış, büyük deneyimlerden geçtikten sonra dinin ne kadar önemli olduğunu anlayarak eşi gibi Budist ayinlere katılmış, falan filan… Kısaca dini neyse ne önemli değil. Onun dini ona bizimkisi bize. Fakat Mark'ın bizim konumuzla ilgisi, San Francisco'da gerçekleşen Eşcinsel Gurur Yürüyüşü'ne şirket çalışanları ile birlikte katılması. Adam yürüyor sana ne diyebilirsiniz ama bilirsiniz, ”bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim” diye bir atasözümüz var…

Almanya'da “esfele safilin ülkeler” arasında yerini aldı.

Burada aslında Twitter, Intel, Google, Microsoft, Amazon ve daha birçok teknoloji firması ve internet devlerinin durumlarını, nasıl bu tiksinti veren akıma destek olduklarını bahsederek konuyu uzatabilirdik. Teknoloji dünyasının sömürgecileri olan bu tayfa; kullandıkları semboller, katıldıkları ve destek verdikleri etkinliklerle sadece eşcinselliği değil birçok kusmuğu içinde barındırıyor. Sözüm ona 4.Sanayi Devrimini başlatan Almanya bile daha iki gün önce eşcinsel evliliği onaylayan “esfele safilin” ülkeler arasında yerini aldı.

Yakıtı "esfele safilin insanlar" ve taşlar olan o korkunç ateşten korunmalıyız

Nasıl bir iştir? Teknolojide ilerleyen firma veya ülkeler neden eşcinselliği desteklerler? Acaba bizler bunun farkında mıyız? Farkında değilsek zaten… Ama farkındaysak, çok dikkatli olmalı, kendimizi, ailemizi, halkımızı ve ümmetimizi, yakıtı "esfele safilin insanlar" ve taşlar olan o korkunç ateşten korumalıyız…

https://dogruhaber.com.tr/haber/253389-teknoloji-escinsel-mi-yapiyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder