7 Temmuz 2017 Cuma

Eski ‘Örümcek Adam’ Andrew Garfield’den eşcinsellik itirafı: Eşcinselim ama henüz hemcinsimle ilişki yaşamadım

Eski ‘Örümcek Adam’ Andrew Garfield’den eşcinsellik itirafı: “Aktif olmayan bir eşcinselim. Hepsi bu. Belki şu anda hayatımda kimse yok ama gizli kalmış bir bahçemi keşfettim” dedi.



Oscar’lı oyuncu Emma Stone ile uzun süreli ilişki yaşayan ve evlilik yolunda ilerlerken kısa süre önce ayrılan Andrew Garfield, “Aftif olmayan bir eşcinselim” açıklamasını yaptı.

Tom Holland’ın başrolde yer aldığı ‘Örümcek Adam: Eve Dönüş’ filmi büyük beklentiler taşıması nedeniyle gündemdeyken, eski ‘Örümcek Adam’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Marc Webb'in yönettiği ve Emma Stone ile başrolleri paylaştığı ‘İnanılmaz Örümcek Adam’ ve ‘İnanılmaz Örümcek Adam 2’ filmleriyle yıldızı parlayan Andrew Garfield, cinsel yönelimiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ünlü oyuncu, eşcinsel ilişkiye açık olduğunu ama bunu daha önce hiç yaşamadığını belirtti.

‘Angels in America’ adlı tiyatro oyununda rol alan 33 yaşındaki yarı ABD’li yarı İngiliz oyuncu, Londra’daki basın toplantısında, “Aktif olmayan bir eşcinselim. Hepsi bu. Belki şu anda hayatımda kimse yok ama gizli kalmış bir bahçemi keşfettim” dedi.

Garfield, kısa süre önce ayrıldığı ‘La La Land’ filminin yıldızı, Oscar’lı oyuncu Emma Stone ile uzun süreli ilişki yaşamıştı.

http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/eski-orumcek-adam-andrew-garfieldden-escinsellik-itirafi,IkTgVVG6g0G3bOCKSrOmwA/JhPwT-f6u0KPFDoOaINh4Q





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder