25 Haziran 2017 Pazar

Aşk kazanır

Yargısız ve yüksek bilincin aşkından herkese merhaba...
Hepinize iyi bayramlar diliyorum...
Bu konuyu yazmamaya gerçekten vicdanım el vermiyor.
Tarih boyunca yaşadığımız döngünün içinde her daim bilinç günden güne daha fazla yükselmeye devam ediyor.
Artık insanların tercihlerinin genetik faktörlerden dolayı olduğunu ve insana dair hepimizin bilmediğimiz sayısız gerçeklerin olduğunu her gün daha fazla görüyoruz.
Yaşadığımız dönemde her gün insanların farkındalığının çok daha fazla yükseldiğini görmek ışığa doğru ilerlediğimize dair inancımı kat kat arttırıyor.
Sanat güneşimiz Zeki Müren’i , Divamız Bülent Ersoy’u herkes çok seviyor ve sahip çıkıyor. Zamanında Bülent Ersoy’un çektiği acıları bütün Türkiye biliyor. Ne mutlu ki artık o günler geride kaldı. Devlet büyüklerimiz de Bülent Hanımı çok seviyorlar.
Türkiye’nin pek çok sevdiği önde gelen ismini de herkes zaten biliyor.
Birçoğumuzun giydiği kıyafetleri, moda desenlerini yaratanlar ve dünyanın en büyük markalarının kurucuları eşcinsel.
Dünya’nın birçok önemli politikacıları, valileri, belediye başkanları, sanatçıları eşcinsel.
Tarih boyunca Osmanlı dönemindeki eşcinselliğin ne kadar kabul gördüğünü tarih kitaplarından da biliyoruz.
Hande Kader'in yakılarak öldürülmesine gösterilen geniş çaplı toplumsal tepki çok değerliydi.

Çocukluğumdan bu yana trans bireyler ülkemizde korkunç deneyimler yaşıyor. Ve bunun da değişme zamanının geldiğine inanıyorum.
Trans bireylere devlet tarafından iş olanakları sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu insanlar işsiz kalıyor. Devlet içinde bir birim kurularak bu insanlarımıza sahip çıkılmalı. İnsanların cinsel tercihine göre kimse kimseyi yargılayamaz.
Amerika'da artık eşcinsel evlilikler yasal. Tüm gelişmiş ülkelerde eşcinsel evlilikler yasal. Artık Türkiye’nin de bu konu ile ilgili ilerleme zamanı geldi. Astrolojik olarak zaten birkaç yıl sonra Türkiye’de eşcinsel evliliklerin yasal olacağı görünüyor.
En önemlisi ortada bir gerçek var. Bizler bu bedenler değiliz RUHUZ!
İster kadın ol ister erkek, kim kimi seviyorsa karşılıklı iki tarafında rızası varsa kimse bir şey diyemez.
Küçücük yaştaki kız çocuklarını rızası olmadan kocaman adamlara veriyoruz. Bunu gelenekler kabul ediyorda, iki tarafında rızasının olduğu iki erkek veya iki kadın birbirini sevince, beraber olunca mı gelenekler kabul etmiyor?

Bu konuda elbette anne, babaların da rolü çok büyük. Kendi nesillerinin devam etmeyeceğini, torunlarının olmayacağını düşünerek son derece bencil ve kısıtlı bir bakış açısı ile tepki gösteriyorlar.
Kendi çocukları hırsız, katil, alkolik veya kumarbaz olsa bunu sorun etmezler ama kendi nesillerinin devam etmeyeceklerini fark edince çocuklarını reddediyorlar.
Gerçek şu ki eğer kabul etseler Dünya’da pek çok eşcinsel çiftin çocukları var. Ve bu çocuklara büyükanne ve büyükbabalarının da sahip çıkması durumu çok daha değerli bir hale getiriyor.
Artık Dünya değişiyor! Sevgi büyüyor ve gerçek sevgi ortaya çıkıyor! Herkesin bilmesi gereken en önemli şey bizler kadın veya erkek değiliz. Genetik uzmanlarının son verdiği bilgilere göre bir kaç yüzyıl sonra Dünya'da erkek veya kadın diye bir şey kalmayacak.
Çünkü Dünya'da ki insanlar olarak değişiyor ve birliğe doğru ilerliyoruz, dualiteden çıkmamıza az kaldı. Özetle cinsel ayrımcılık yapan insanların gelecek nesilleri erkek veya kadın bile olmayacak!
Amerikalı politikacı Harvey Milk’in hayat hikayesini konu alan Milk filmini mutlaka seyredin.
Yükseldiğimizde ‘When We Rise’ film serisi özellikle bütün Dünya’daki onur yürüşleri sürecini ve verdikleri müthiş insan hakları savaşını harika bir şekilde işleyerek anlatıyor.
Evrensel sistemde şöyle bir kanun var. Yargılarsan yargılanırsın. İnsanların yargıladıkları ve dışladıkları her şey kendi ailelerinde ve yaşamlarında ortaya çıkar, bu çok bilinen bir örnektir ve gerçektir. Ya da zaten kendisinde olan bir şeyden dolayı duyduğu öfke ona yargılatır.
Bu insanlar Dünya’da çok büyük acılar yaşadılar. Her yıl bütün Dünya’da aynı zaman diliminde pride yani onur yürüşleri yapılıyor. Ve yılmadan tüm eşcinseller, trans bireyler büyük bir mücadele veriyorlar.
Aşk her daim kazanır...
Sevginin kaynağının gücü aşkın kazanmasını sağlasın...
Sizi seven bir Can...

Can Aydoğmuş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder