26 Mayıs 2016 Perşembe

İngiltere’nin Müslüman bakanı Sayeeda Warsi’nin eşcinselliği kabul ettirme çabaları!

İngiltere’nin ilk Müslüman bakanı Sayeeda Warsi İngiltere’nin ilk Müslüman bakanı ve Lordlar kamarası üyesi.

Daily Mail gazetesinde çıkan habere göre Sayeeda Warsi Müslümanların cinsi sapkınların hakları hakında ilerlemeci olduğunu söylüyor. “Müslümanlar eşcinsellerin hakları konusunda muhafazakarlardan ve kiliseden çok daha ilerlemeciler” diyor. Bir başka sözünde “homoseksüellik konusunda çoğu dindar cemaat bir mesafe kaydetti. İngiltere kilisesi de bunu yaptı. Kadınların hakları ve eşcinsellerin hakları konusunda tavırlar değişiyor” diyor.

Sayeeda Warsi yine kendi twitterinda şöyle diyor: “Homoseksül karşıtlığından eşcinsel haklarına yolculuğu hepimiz yaptık. Muhafazakarlar, kilise ve Müslümanlar...

Şimdi görüyor musunuz İngiliz derin devletinin nasıl İslam’ın yerine eşcinselliği son derece normal karşılayan Rumiliği koymak istediğini. Müslüman bakan Saida Warsi çıkıp Müslümanların eşcinselliği kabul etmede ilerleme kaydettiklerini anlatıyor! Eşcinsellerin haklarını kadın hakları ve insan hakları ile birleştirip son derece meşru göstermeye çalışıyorlar. Kadın hakları ile eşcinselliğin ne alakası var? Kadın hakları Kuran’da sonuna kadar korunmuştur. Ama eşcinsellik kesinlikle yasaklanmıştır. Bunlar kendi kafalarınca önce Müslümanlara eşcinselliği kabul ettirecekler, sonra da Müslümanları dinsiz hale getirecekler. Bu yüzden de Mevleviliği kullanıyorlar. Biliyorsunuz Mevlana’nın kitabı Mesnevi’de eşcinsellik gayet makul bir dille anlatılıyor.

Müslümanların eşcinselliği kabul etmeleri mümkün değil. Kuran’da eşcinsellik kesinlikle yasaklanmıştır, sapkın bir eylemdir. Allah Kuran’da eşcinsel oldukları için bir kavmi helak ettiğini bildirir. Kuran’da eşcinsellik hayasızlık ve çok çirkin bir utanmazlık olarak tarif edilir.

Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz." Kavminin cevabı: "Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış!" demekten başka olmadı. (Araf Suresi, 80-82)

Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda 'derin bir kavrayışa sahip olanlar' için gerçekten ayetler vardır. O (şehir de) gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır. (Hicr Suresi, 73-76)

Şimdi burada İngiliz derin devletinin izlediği yöntemlere çok dikkat edin. Önce Pakistan’dan birçok yazar, siyasetçi, öğretim üyesi bir araya getiriliyor. Bu kişiler İslam’ın yerine Mevlana’dan aldıkları Rumiliği her yere yaymaya çalışıyorlar. Hepsi evrime inanıyor, eşcinselliği kabul ediyor, Müslümanların da eşcinselliği artık normal karşıladıklarını her yerde anlatıyorlar. Böylece içinde evrim ve eşcinsellik olan sapkın bir din İngiliz derin devleti tarafından özenle ve büyük bir çabayla İslam’ın yerine konmaya çalışılıyor.

Müslümanların bu büyük tehlikeye karşı son derece uyanık olmaları gerek. İngiliz derin devletinin Müslümanları aşama aşama dinsizliğe çekmeye çalıştığını görmeliler. Kuran’da evrim yoktur, insanlar, melekler ve cinler aşama aşama değil, Allah’ın “ol” demesiyle yaratılmşlardır. İngiliz derin devleti istediği kadar propoganda yapabilir, Müslümanların bu sapkın anlayışları benimsemeleri mümkün değildir.

http://www.guncelmeydan.com/pano/ingiltere-nin-musluman-bakani-sayeeda-warsi-nin-escinselligi-kabul-ettirme-cabalari-t42320.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder