25 Mayıs 2015 Pazartesi

Milli Gazete'den LGBTİ'lere çirkin hakaret

Sapkınlar AKP döneminde 'görünür' oldu!

Milligazete.com.tr LGBTİ'lere yönelik ayrımcı ve nefret söylemi içerikli hakaret dolu bir haber hazırladı. Haberde LGBTİ'ler sapkın olarak tanımlandı. Haber şu şekilde..

Yapılan açıklamada, baskılara rağmen Türkiye'de LGBTİ üyelerinin 'Görünmezlik cenderesinden' artık kurtulduğu belirtildi.

LBGTİ üyeleri İzmit'te gösteri yaptı: "LGBTİ'ler görünmezlik centeresinden kurtuldu"

Sapkın (LBGTİ) üyesi bir grup, İzmit'te yapılan saldırıları kınadı. Yapılan açıklamada, baskılara rağmen Türkiye'de LGBTİ üyelerinin 'Görünmezlik cenderesinden' artık kurtulduğu belirtildi.

İzmit'te dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan ve gökkuşağı renklerinden oluşan bayraklarıyla biraraya gelen LGBTİ üyeleri, adına açıklama yapıldı. Açıklamada, 12 Eylül askeri vesayeti diktasının meydana getirdiği

ortamın sapkınlığı yokk etmeye çalıştığı belirtilerek, şöyle denildi:

"İşte bu aynı rejim çok da don değiştirme ihtiyacı duymadan tüm hızıyla hayatlarımıza müdahale etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz 17 Mayıs'tan bu yana yine birçok arkadaşımızı nefret cinayetleri, intiharlar ve iş cinayetlerinde kaybettik.

Hotoroseksist tahakküm yine hayatlarımızı gaspetti, örgütlenme özgürlüğümüzü hedef aldı. Homofobi ve transfobi evlerde, okullarda, işyerlerinde taarruzunu hiç durmadan devam ettirdi."

 Açıklamada, LGBTİ realitesinin dönülmez biçimde ayan beyan artık ortada olduğu ifade edilirken, "Her ne kadar anayasal tanınma konusunda devmlet direniyor olsa da LGBTİ'ler Türkiye'de görünmezlik cenderesinden artık tümden

kurtulmuştur" denildi.

http://ulkedehaber.com/haber/milli-gazeteden-lgbtilere-cirkin-hakaret-37875.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder