16 Mayıs 2019 Perşembe

Sosyal medya fenomeni James Charles güya heteroseksüle erkekleri eşcinsel yapmaya çalışıyormuş!


Milyonların takip ettiği sosyal medya fenomeni James Charles'a yöneltilen yeni iddialar şok etkisi yarattı.

Youtube üzerinde yayınladığı videolarla büyük üne kavuşan ABD'li ünlü makyaj sanatçısı ve modeli James Charles hakkında yakın arkadaşı olan 37 yaşındaki güzellik bloggerı Tati Westbrook geçtiğimiz günlerde çarpıcı iddialar ortaya atmıştı.

Tati, YouTube'ta yaklaşık 14 milyon, Instagram'da ise 15 milyon üzerinde kişinin takip ettiği James Charles'ı manipülasyon yapmakla suçlamış ve heteroseksüel erkekleri eşcinsel olduklarını kabul ettirmeye çabalamakla uğraştığını öne sürmüştü.

Tati, James'in beğendiği heteroseksüel erkekleri cinsel olarak manipüle ettiğini ve cinsel ilişkiye zorladığını iddia etmiş, iddiaların ardından James Charles'ın YouTube'da 16.57 milyon olan takipçi sayısı 13.84 milyona düşmüştü.

Tati'nin James'i hedef alan iddialarına bazı sosyal medya fenomenlerinden de benzer hikayelerle destek geldi.

Londra'da yaşayan İngiliz vlogger Carmie Sellitto, James Charles'ın kendisine de cinsel tercihlerine yönelik birtakım sorular sorduğunu açıkladı.

James ile Temmuz 2018'de ABD'nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen bir partide tanıştığını belirten Carmie Sellitto, "James bana sürekli gözlerinin gördüğü en ateşli erkek olduğumu söylüyordu" dedi.

James'ın bitmek bilmeyen ısrarcı tavrına karşın heteroseksüel olduğunu söyleyen Carmie Sellitto, James'in kendisine "Eşcinsel ya da biseksüel olmadığına emin misin?" diye sormaya başladığını anlattı.

Carmie Sellitto, anlattıklarına kanıt olarak James'in kendisine Instagram hesabı üzerinden gönderdiği "Çok yakışıklısın" mesajını gösterdi.

Carmie Sellitto, James ile tanıştığı partide James'in uzun süre kendisine baktığı ve ardından James'in yanına giderek yaklaşık 30 dakika kadar sohbet ettiğini söyledi.

Birkaç gün sonra James'in kendisi ile sosyal medyadan iletişime geçtiğini söyleyen Carmie Sellitto, James'in mesajlarının flörtöz bir uslupta olduğunu fakat uygunsuz bir şey yazmadığını ifade etti.

Carmie Sellitto, bir türlü istediği cevabı alamayan James'in kendisini Instagram'dan engellediğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki ünlü model Jay Alverrez de bir dönem James'den flörtöz mesjalar aldığını söylemişti.

Instagram hesabında paylaştığı hikayede James'den gelen mesajı gösteren Alvarrez, "İnsanlar bu çocuğa çok fazla değer veriyor" yazmıştı.

James geçtiğimiz günlerde Tati'nin bahsettiği iddialara YouTube'da yanıt vermiş ve hayranlarından özür dilemişti.

Geçmişte bu tip şeyler yaptığını fakat artık yapmadığını belirten James kimseyi suçlamadığını ve son derece üzgün olduğunu belirtmişti.

James'i takipten çıkaran kişiler arasında Kim Kardashian, Demi Lovato, Miley Cyrus, Katy Perry, Iggy Azalea ve Shawn Mendes'in de olduğu öne sürülmüştü.

Tati'nin ardından İsveç asıllı şarkıcı Zara Larsson da şoke eden bir iddia ortaya atmış ve James'in erkek arkadaşı Brian H. Whittaker'e özel mesaj gönderdiğini ve bazı fotoğraflarına yorum yaptığını söylemişti.

Makyaj sanatçısı Jeffree Star da Tati'ye destek verdi ve Tati'nin anlattıklarının tamamen doğru olduğunu belirtmişti.

Sosyal medyada yıldızları parlayan James ve Tati'nin dostluğuna 22 Nisan günü Coachella Festivali ve saç güçlendirici tanıtımı sebebiyle gölge düşmüştü.

James'in tanıttığı saç güçlendirici ürününün Tati'nin ürünleri ile rakip olduğu öğrenildi.

James'e kariyerinde oldukça yardımcı olan Tati bunu bir tür ihanet olarak değerlendirdi ve kandırıldığını hissetti.

O dönem yaşadıklarını Instagram'dan paylaştığı hikayelerde anlatan Tati, isim vermese de James, bahsi geçen kişimim kendisi olduğunu anladı ve arkadaşından özür diledi.

Hürriyet

http://www.kanalben.com/magazin/iste-skandal-mesajlar-h520495.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder