26 Nisan 2019 Cuma

Günün homofobikleri: TimeTürk, YeniAkit, SonHaberler; Toplumsal cinsiyet eşitliği eşcinsel evliliklerin önünü açacakmış!

Homofobiklerin-eşcinsel düşmanlarının hedefinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da var!


Eşcinsel evliliklerin önünü açacağı gerekçesiyle eşcinseller tarafından desteklenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği (TCEP) projesine bu kez CHP'li Ekrem İmamoğlu destek verdi. CHP'lilerin Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu önerisine ekleyerek tek önergeyle geçirmek istediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu kurulması önerisi, AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, CHP'lilerin desteklediği eşcinselliğin yaygınlaştırılmasını amaçlayan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesi ile ilgili komisyon kurulması önerildi. CHP'li meclis üyelerinin, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu önerisine eklediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu önerisi reddedildi.

BM ve UNICEF eliyle bütün dünya ülkelerinde yaygınlaştırılmaya çalışılan, sponsorluğunu spekülatör Soros'un yaptığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesine, Türkiye'de aktif olarak CHP ve CHP'nin görüşünde STK'lar sahip çıkıyor. İBB Meclisinde komisyon kurulması önerisi getirilmesi; aile yapısını parçalama ve eşcinselliği yaygınlaştırma amacına hizmet eden projenin, 31 Mart seçimlerinden sonra CHP'nin kazandığı belediyeler üzerinden sahneye konacağına işaret ediyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan eşcinsel evliliklerin önünü açacak projeye destek
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşcinsel evliliklerin önünü açacağı için eşcinsellerden tarafından istenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesine destek oldu.

https://www.timeturk.com/ekrem-imamoglu-ndan-escinsel-evliliklerin-onunu-acacak-projeye-destek/haber-1077434


İmamoğlu “herkesi kucaklayacağım” demişti! İlk kucakladığı eşcinseller oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşcinsel evliliklerin önünü açacağı için eşcinseller tarafından istenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesine sahip çıktı.

Eşcinsel evliliklerin önünü açacağı gerekçesiyle Eşcinseller tarafından canhıraş şekilde desteklenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği (TCEP) projesine bu kez CHP’li İmamoğlu sahip çıktı. CHP’lilerin Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu önerisine ekleyerek tek önergeyle geçirmek istediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu kurulması önerisi, Ak Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

Eşcinselleri kucaklamak istedi
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, CHP’lilerin desteklediği eşcinselliğin yaygınlaştırılmasını amaçlayan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesi ile ilgili komisyon kurulması önerildi. CHP’li meclis üyelerinin uyanıklık yaparak, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu önerisine eklediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu önerisinin reddedilmesi, “Herkesi kucaklayacağım, kucaklamamdan kimse kaçamaz” diyen Ekrem İmamoğlu’nun eşcinselleri kucaklama hevesini kursağında bıraktı.

Sorosçu projeye CHP’liler sahip çıkıyor
BM ve UNICEF eliyle bütün dünya ülkelerinde yaygınlaştırılmaya çalışılan, sponsorluğunu Spekülatör Soros’un yaptığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesine, Türkiye’de aktif olarak CHP ve CHP zihniyetindeki STK’lar sahip çıkıyor. İBB Meclisinde komisyon kurulması önerisi getirilmesi; aile yapısını parçalama ve eşcinselliği yaygınlaştırma amacına hizmet eden projenin, 31 Mart seçimlerinden sonra CHP’nin kazandığı belediyeler üzerinden sahneye konacağına işaret ediyor.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/imamoglu-herkesi-kucaklayacagim-demisti-ilk-kucakladigi-escinseller-oldu-724596.html


İmamoğlu'nun 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' önerisi ne anlama geliyor?

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Meclisi'nin ikinci toplantısında kurulmasını önerdiği "Cinsiyet Eşitliği Komisyonu" AK Parti'nin oylarıyla reddedildi. BM ve Soros vakıfları tarafından desteklenen önerileri içeren komisyonun kurulması engellendi. Komisyon, görünürde kadın-erkek eşitliğini savunan bir politikayla hareket etmeyi öngörse de "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" dünyanın birçok ülkesinde "eşcinsel haklarının tanınması" hatta "eşcinsel evliliklerin önünün açılması"na kadar uzanabiliyor.

https://www.sonhaberler.com/gundem/imamoglu-nun-toplumsal-cinsiyet-esitligi-onerisi-ne-anlama-geliyor-h679011.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder