12 Nisan 2019 Cuma

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nden Doç. Dr. Yener Özen: Eşcinsellik yeni nesli yok etme projesi!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yener Özen, Müslüman Türk milletinin ahlaki normlarını hiçe sayan homoların insan neslinin devamı açısından büyük tehlike arz ettiğini ve neslin devamını durdurma projesi olduğunu söyledi.

Asil ve yüce milletimizin baş belası sapkın homoların ülkemize ve geleceğimize verdiği zararı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yener Özen, Akit’e anlattı. Homoların insanlık nesli açısından büyük tehlike taşıdığını belirten Özen, hayvani nefsin emri altına giren homoların, yabancı örgütlerin kışkırtmasıyla provokatif faaliyetlere imza attığını kaydetti. LGBTİ’li sapkınların gençlerimize de kötü örnek olduğunu kaydeden Özen, devletin yetkili kurumlarının bu konu üzerinde çok ciddi şekilde durması ve önlem almasının hayati nitelikte önem taşıdığını vurguladı.


Dış güçler yönlendiriyor
Eşcinsel ahlaksızlığın yabancı güçlerin istihbarat örgütleri tarafından semirtildiğini vurgulayan Özen, “Bu yolla tehlike olarak görülen toplumların nüfus artışını bitirmektir. Bu tam bir Gizli Servis Oyunudur ve ihanettir. Eşcinsellik Yahudilik, Hıristiyanlık ve İslam dininde kesinlikle haram kılınmıştır. Ağır cezai umdeleri vardır. Toplumun bir arada olma, çocuk sahibi olarak neslin devamını sağlama, millet olarak yeryüzünde kalma ve devamlılığını sürdürmeyi tehdit eden bir illettir” diye konuştu.

Değerlerimiz ayaklar altında
Sapkınların öç alma içgüdüsüyle hareket ettiğini belirten Doç. Dr. Özen, “Eşcinsellik kişinin serbest iradesiyle seçtiği bir cinsel yönelimdir. Yani ilaç, terapi veya başka türlü baskı, öğüt vb yollarla iyileştirilecek bir durum değildir. Geçmiş yaşantılarında uğradıkları bir durumdan dolayı bu şekilde davrananlara ise cinsel travma terapisi ile tedavi sunulabilir. İslam Hukukunun ve Türklük Töresinin ayaklar altına alınmasıdır. Toplumu berhava ederek dağıtmasıdır” dedi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/escinsellik-yeni-nesli-yok-etme-projesi-704235.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder