20 Mart 2019 Çarşamba

Conchita Wurst 'sakallı kadın' olmaktan vazgeçti

Çok değil sadece 5 yıl önce Avrupa'yı sallamayı başarmıştı Conchita Wurst. 'Rise Like a Phoenix' adlı şarkısıyla ülkesi Avusturya'ya yıllar sonra bir birincilik daha kazandırmıştı.


Feminen görüntüsüne tezat sakallarıyla polemik yaratan Wurst, aylarca hatta yıllarca tartışmalı bir isim olmuştu. Çeşitli itiraflarla basına konu olan Wurst, şu aralar oldukça büyük bir değişim içinde.

"Kadın olmak istemiyorum" demişti
'Sakallı kadın' olarak tanıdığımız Conchita Wurst, kısa bir zaman önce kadın olmaktan vazgeçtiğini söyleyerek herkesi epey şaşırtmıştı. "Onun bedeni, onun kararı" diyenler bile şaşkınlık yaşamıştı.

Onun gibi sıra dışı bir imaja sahip olan, feminen köşelerini keskinleştiren birinin "Kadın olmak istemiyorum" lafı hem beklenmedikti, hem de "Nasıl yani?" dedirtmişti.

İkinci golü 'Hit Me' ile attı
İşte bu itirafın devamını artık görebiliyoruz. Çünkü Conchita Wurst aramıza döndü. Hem de iki single'la geldi. Önce 'Trash All The Glam' gibi bir hayli farklı, 'klişe pop' diyemeyeceğiz kadar dinamik ve alternatife yakın bir şarkı yayınladı Wurst. Takipçileri, hayranları şoklara vesile olmuş bir haldeyken ikinci golü de 'Hit Me'yle attı Wurst.

http://www.milliyet.com.tr/conchita-wurst--sakalli-kadin--olmaktan-vazgecti-molatik-11369/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder