14 Ekim 2018 Pazar

Kraliyet düğününü gay'ler bastı!


Tüm dünyanın gözü Londra'da yapılan düğün törenindeydi. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie, 8 yıldır birlikte olduğu Jack Brooksbank ile Windsor Şatosu'nda evlendi. Bundan beş ay önce yine aynı yerde evlenen Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğünü gibi bu kez de törene ünlüler akın etti.

Sinema, müzik, moda ve TV dünyasının tanınmış isimleri Windsor Şatosu'ndaki törende yerlerini aldı. Bu durum sosyal medyada da hareketliliğe yol açtı.  Ama içlerinden biri diğerlerinden çok daha fazla dikkat çekti. O da ünlü şarkıcı Ricky Martin'di.

Martin ekranlarda görünür görünmez, töreni TV ekranlarından izleyen çok sayıda kişi klavye başına geçip sosyal medyada yorum yağdırdı.

Bir kullanıcı "Ricky Martin orada ne yapıyor? Ve David- Victoria Beckham nerede? Onlarsız kraliyet düğünü olur mu?" diye yazdı. Bir başka kullanıcı da "Soruyorum neden Demi Moore ile Ricky Martin kraliyet düğününde?" sorusunu sordu.

Genel olarak Ricky Martin'in törene katılması hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Birçok kişi "Güzel konuk listesi hazırlamışsın Eugenie" diye yorum yaptı.

Model Cara Delevingne, maskülen kıyafetiyle ilgi çekti.


Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder