14 Ekim 2018 Pazar

Eşcinsel fenomene işkence yapıp öldürdüler o anları internette yayınladılar!


Irak'ta sosyal medya fenomenlerine yönelik cinayetler artarak devam ediyor. Eşcinsel olduğu bilinen bir Instagram fenomeni kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılarak öldürüldü. Cinayeti işleyenler o anları videoya çekip internette yayınladılar.

Irak'ta internet fenomenlerine karşı işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklendi. Irak’ın başkenti Bağdat’ta 3 güzellik uzmanı ile kadın modellerin öldürülmesinin ardından, sosyal medya Instagram Prensi lakabıyla tanınan Hamudi el-Mutayiri (15) başkentteki Sadr bölgesinde evine dönerken kimliği belirsiz kişilerce kaçırılarak öldürüldü.

Cinsel eğimlilerinden dolayı öldürülen el-Mutayiri’nin can verirken videosunun paylaşılması büyük tepkilere ve öfkeye neden oldu. Facebook ise olayla ilgili "Hamudi’yi sevenlerin, kendisini anmak ve birlikte geçirdikleri güzel anları hatırlamak için profilini ziyaret ederek teselli bulacağını umuyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

http://www.internethaber.com/escinsel-fenomene-iskence-yapip-oldurduler-o-anlari-internette-yayinladilar-foto-galerisi-1910480.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder