22 Haziran 2018 Cuma

Yeni Akit homofobiye devam ediyor: Dünya Sağlık Örgütü sapıttı

Dünya üzerinde her geçen gün artarak toplumsal huzurun ve ahlakın bozulmasında büyük bir etkiye sahip olan LGBTİ meşrulaştırılıyor.


Büyük finansal destekler aktarılarak normal bir durum gibi gösterilmeye çalışılan sapkınlık, son olarak Dünya Sağlık Örgütü eliyle normal bir tercih olarak gösterildi.

PSİKOLOJİK RAHATSIZLIK BÖLÜMÜNDEN ÇIKARILDI

Dünya Sağlık Örgütü, Hastalıkların Uluslararası Sınıflaması'na yönelik geçtiğimiz gün yaptığı yeniden değerlendirmesi sonucunda LGBTİ sapkınlığını psikolojik rahatsızlıklar bölümünden çıkarttı. Hastalıkların teşhisi ve tedavisi için devletler ve sağlık kuruluşları tarafından baz alınan listede artık sapkınlık hastalık olarak sayılmayacak. Düzenlemenin ardından yapılan açıklamada, “Cinsiyet uyuşmazlığı, psikolojik rahatsızlıklar kısmından çıkartılarak cinsel sağlık koşulları kısmına geçirildi” denildi.

Söz konusu düzenleme ile ilgili Akit’e açıklamalarda bulunan Gazeteci-Yazar Kemal Özer, “Bunun amacı iffetsizliği yaymak, ahlaki ve insani yapıyı çökertmek. Batı’da bunu başardılar. Aynı durumu Müslüman ve Doğu toplumlarında yapmak istiyorlar. Bu hususta aktardıkları bütçeler akla durgunluk verecek boyutlarda” dedi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/dunya-saglik-orgutu-sapitti-483772.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder