27 Nisan 2018 Cuma

Emir Egesoy'dan Robbie-Lee'ye Erdoğan tepkisi!

Hükümete Yakınlığıyla bilinen ATV ekranlarında bir dönem Elin Oğlu programıyla boy gösteren Robbie-Lee Valentine'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah hakaretler.


Türkiye'de yaşarken sesini çıkarmayan ama İngiltere'ye gidince birden bire bülbüle dönen Robbie-Lee Valentine youtube kanalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küstah sözlerle hakaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a Olabilecek en büyük teröristsin diyen Robbie-Lee Valentine'a youtube takipçilerinden tepki yağdı. Kendisine hakaret edenleri de alaycı bir üslupla Robbie-Lee Valentine'nın kanalına girerek hakaret edenler 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılacaktır şeklinde saçma bir paylaşım yaptı.

Yaşanan bu rezalet üzerine Emir Egesoy Robbie-Lee Valentine'a tepki gösterdi.


Atv ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" isimli programda çok sık gördüğümüz, İngiltereli Robbie Lee Valentine ile Emir Egesoy arasında 'terörist' tartışması çıktı. Robbie Lee Valentine, youtube' a "Türkiye Cumhurbaşkanı teröristtir." ifadeleri içeren bir videoyu yayınladı. Bu videoya, Hiç kimse Türkiye Cumhurbaşkanı kim olursa olsun hakaret edemez, yurtdışında yaşayan hiç kimse yapılacak olan seçimleri maniple edemez." ifadelerini kullanan Emir Egesoy'a, Twitterdan "Seni bundan sonra Terörist olarak çağıracağım." demesi ile tartışma çıktı.

https://www.ulusalpost.com/atv-ekranlarinda-boy-gosteren-unlu-isimden-erdogana-kustah-hakaretler-144601h.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder