19 Ağustos 2017 Cumartesi

Genç eşcinsele homofobik saldırı

İngiltere'de nefret suçu olduğundan şüphelenilen bir saldırıda, arkadaş edinmek için bölgedeki pub'a giden eşcinsel adam feci şekilde darp edildi.


İngiltere’de nefret suçu olduğundan şüphelenilen bir saldırıda, arkadaş edinmek için dışarı çıkan eşcinsel adam feci şekilde darp edildi. 25 Yaşındaki Carl Johnson, geçtiğimiz haftalarda yeni bir işe girmesi üzerine Greater Manchester’in Rochdale şehrine taşınmıştı. Cumartesi gecesi dışarı çıkan ve Rochdale’deki bir barda bir grup kişi ile sohbet eden Johnson, Pazar günü sabah erken saatlerde evine dönerken içerisinde üç adam ve bir kadın bulunan bir grup tarafından şiddetli şekilde saldırıya uğradı.

Doktorlar, Johnson’ın kafatasının çatlaması üzerine beyin kanaması geçirdiğini ve ölmediği için şanslı olduğunu belirtti. Johnson’ın Kardeşi Mark, saldırının nefret suçu olduğuna inanıyor ve kardeşinin hareketlerinin ve konuşma şeklinin, kendisinin eşcinsel olduğunu açıkça belli ettiğini söyledi. Johnson’ın şu an hastanede tedavi gördüğü, bilincinin kapalı olduğu ve iyileşmesinin yaklaşık olarak altı ay süreceği bildirildi.Johnson’ın ailesi öfkeli olduklarını ve polisin en kısa sürede zanlıları yakalamasını umduklarını söyledi.

Çeviri: voiceoftheisland.com – Vedat Yıldırım

Kaynak: INDEPENDENT

https://voiceoftheisland.com/ingilterede-genc-escinsele-homofobik-saldiri-46214.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder