27 Temmuz 2017 Perşembe

eşcinsellik berekettir

ek$i'de baslayip, dalga dalga butun anadolu'ya yayilmasini umdugum yeni kampanyanin motto'su.


gunumuzun dunyasinda, hangi gelismekte olan ulke escinsel haklarina ihtimam gosterirse, escinsellere ayrimcilik yapmayip toplumsal yasama kabul ederse, o ulke sahlaniyor, ucuyor. hayvan gibi hizli buyuyup, normalde "acliktan geberen" anlaminda kullanilan "gelismekte olan" statusunun hakkini veriyor.

escinsel haklarinda olan her %10luk iyilesme, kisi basi milli geliri ortalama 320 dolar arttiriyor, halki %3 zenginlestiriyor.
[kaynak: https://williamsinstitute.law.ucla.edu/…er-2014.pdf ]

escinsellere ayrimcilik da ayni sekilde direk ekonomik kayip yaratiyor: http://i.huffpost.com/…s/o-india-total-cost-570.jpg

yaziyi dataya bogmanin anlami yok. burada isaret edilen verilerin benzerleri konu hakkinda yapilan her yeni arastirma ile bir kez daha dogrulaniyor.

iste bu yuzden acilen, agzi calisan, vatan haini olmayan her bir birey, anadolu'yu karis karis dolasip escinsel haklari propagandasi yapmalidir. "escinsellik berekettir" fikri, yasli ya da cocuk ayirt etmeksizin her vatandasimiza asilanmalidir.

escinsellere yapilan ayrimciligin her turlusu, egitim hayatinda, sosyal yasantida, siyasette, is dunyasinda derhal son bulmalidir. escinselligin stigma statusunun son bulmasi icin gonullu ekipleri kurulmali, genc yasli butun vatandaslarimiz, hemcinslerini cekici buluyorlarsa kendilerini ifade etmeye davet edilmelidir.

bilhassa dini onderlerimize buyuk gorev dusmektedir. dinen acikca gunah olsa dahi gunahin bireyselliginden dolayi bu kisilerin yargilanmasinin bizlere asla dusmedigi cuma hutbelerinde, tarikat onderlerince, okullarda din derslerinde vurgulanmalidir.

cinsel yonelimden emin olunana kadar 1-2 escinsel tecrube yasanmasi, heteroseksuel genclerimiz arasinda da normal sayilmalidir. okullarda rehber ogretmenler bu konuda seminerler vermeli, ogrencilerimize rehberlik etmelidir.

ulkemizin icinde bulundugu dar bogazdan kurtulmak icin alinmasi gereken onlemler paketinin, ilk kaleme dokulen bu ornegini sizlerin dikkatine sunar, yapici elestirilerinizi ve gercege dokulmesi icin insiyatifinizi rica ederim.

https://eksisozluk.com/escinsellik-berekettir--5419824

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder