22 Haziran 2017 Perşembe

İnternette Viral Olan 24 Yıllık Fotoğrafın Gülümseten Hikayesi

Selim Gerçeke

Eğer interneti, özellikle sık sık sosyal medyayı kullanan biriyseniz bu güzel önce-sonrası fotoğrafı görmeniz muhtemel. Malum Haziran ayı LGBTİ’lilerin özel ayı olarak ‘Pride’ adı altında kutlanıyor. Gökkuşağı bayraklarının her yeri süslediği bu ayda bayrakların yanında sevgi ve ve aşkın gücünü gördüğümüz bu tür fotoğraflarla daha da mutlu olabiliyoruz.

Birçok kare internette viral oldu fakat aralarından en çok dikkat çekeni Nick Cardello ve kocası Kurt English adlı çiftti. Geçen hafta Washington DC’deki Pride’a katılan bir fotoğrafla 25 yıldır güçlü olduklarını dünyaya resmen kanıtlamış oldular.

Önce viral olan fotoğrafı yeniden hatırlatalım;

Görselde bize doğru bakan isim Nick Cardello. Şimdiki eşi Kurt English ise hemen solunda kalıyor. Fotoğraf Mart 1993’de Washington DC’de yapılan Pride etkinliklerinden bir kare.


Bu fotoğraf ise bu sene yani 2017’deki etkinliklerden bir kare. Belki yıllar onları biraz yaşlandırmış ama aşkları her zaman ilk günkü gibi kalmış.


Çift 1992’de LGBTİ dostu bir kilisede bir araya geldi ve bu fotoğrafı paylaşarak insanları cesaretlendirmeyi başardılar.



Nick “Bu fotoğrafların paylaşılması gerekiyordu. Bu fotoğrafları göndermeye karar verdik. El ele tutuşan, öpüşen hiç ayırt etmeksizin…”



“Bunlar sosyal medyadan uzak tuttuğumuz şeylerdi. Ve daha sonra sosyal medyada da olmasına karar verdik, devamını biliyorsunuz.” diyor.



Cardello bunları paylaştıktan sonra sosyal medya gündemine oturdular ve birçok olumlu tepkiyle karşılaştılar.


Onların bu sevgi dolu paylaşımı umuyoruz diğer insanlara da cesaret örneği olur.


Aşkla, sevgiyle kalın!


http://listelist.com/nick-cardello-kurt-english/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder