30 Haziran 2017 Cuma

(Homofobik haber) Yeni Akit: Oda Tv övdü... Sapkın başbakandan İslam'a ve Türkiye'ye çoraplı hakaret!

Kanada'nın eşcinsel sapkın başbakanı Justin Trudeau, İslam'ı ve Türkiye'yi hedef alan büyük bir skandala imza attı. Sapkın başbakan Ramazan Bayramı'nı kutlama kılıfıyla Ay Yıldızlı çoraplarıyla İslam'a ve Türk bayrağını aşağılayarak göstere göstere hakaret etti.



Kanada'nın eşcinsel sapkınlıklarıyla gündeme gelen başbakanı Justin Trudeau, büyük bir terbiyesizlikte bulundu. Geçen hafta düzenlenen sapkınların sözde 'Onur Yürüyüşü'ne katılan Trudaeu, giydiği çoraplarla Müslümanlara ve Türkiye'ye hakaret etti. Kanada'nın eşcinsel sapkın Başbakanı, bu kez sözde 'Onur' Yürüyüşü'nde üzerinde Türk bayrağında yer alan ve aynı zaman İslam'ı temsil eden Ay Yıldızlı çorap giydi.

Sapkınların simgesi haline gelen gökkuşağı renklerinin bulunduğu çorapta, ayrıca üzerinde Ay Yıldız ile beraber "Eid Mubarek" (Ramazan Bayramı mübarek olsun) ifadelerinin de olduğu görüldü.

ODA TV SAPKIN BAŞBAKANI ÖVDÜ!

Karanlık odakların sözcüsü Oda TV, Ay Yıldızlı bayrağımızın sembollerinin bulunduğu çorapları giyen sapkın başbakanı överek vermesi ise dikkat çekti.

İşte Türk Bayrağı altında faaliyet gösteren Oda TV'nin haberi verme şekli:


http://www.yeniakit.com.tr/haber/oda-tv-ovdu-sapkin-basbakandan-islama-ve-turkiyeye-corapli-hakaret-349540.html


Justin Trudeau'dan İslam'a çoraplı hakaret

Kanada Başbakanı Trudeau, katıldığı eşcinsel yürüyüşünde giydiği çorapla resmen İslam'a hakaret etti. 

Kanada Başbakanı seçildiğinden beri çeşitli PR haberleriyle gündeme gelen Justin Trudeau, bu sefer baltayı taşa vurdu.

Daha önce de sık sık çorapları ile de gündeme gelen Trudeau, bu kez eşcinsellerin sapkın yürüyüşünde giydiği gökkuşağı çorapları ile resmen İslam'a hakaret etti.

LGBT VE RAMAZAN'I BİRLEŞTİRDİ!

Independent'ın yakaladığı karede, çorabın sadece LGBT'nin simgesi haline gelen gökkuşağı renklerini taşımakla kalmadığı, ayrıca üzerinde hilal ve yıldız simgesinin yanında "Eid Mubarek" (Ramazan Bayramı mübarek olsun) ifadesinin yer aldığı görüldü.

http://www.haber10.com/dunya/justin_trudeau_dan_islam_a_corapli_hakaret-709899

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder