22 Haziran 2017 Perşembe

Dikkat homofobi var! Milli Gazete: Küresel Sapkınlık

Kapitalist sermaye ve markalar destekliyor… Küresel terörden daha hızlı yayılıyor… Küresel terörden daha büyük yaralar açıyor. Boğaziçi Üniversitesi’nin ardından ODTÜ’de de karma tuvalet rezaleti uygulamaya konuldu. 32 bin 48 öğrencisi olan okulda, 400 öğrencinin isteği üzerine karma tuvalet açılması büyük tepki çekti. Geçtiğimiz ay da LGBTİ yürüyüşü düzenleyen ODTÜ’lü bir grup öğrenci, yürüyüş boyunca aile karşıtı sloganlar atmıştı.

Tolga Saçıkaralı / Millî Gazete 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde, 400 öğrencinin isteği üzerine “karma  tuvalet” adını verdikleri tuvalet açıldı. Karara diğer öğrencilerden büyük tepki geldi. Ayrıca son yıllarda bilimsel çalışmalardan çok yürüyüş ve eylemlerle anılmaya başlayan ODTÜ’de geçen ay da bir grup öğrenci LGBTİ yürüyüşü yapmıştı. Üniversitelerde rektörlerin destekleri ile kurumsallaşan sapkınlık, özenti yolu ile her geçen gün artıyor. Üniversitelerde fikri olarak beslenemeyen gençler, anlık hevesler ile atıldıkları bataklıklardan çıkamıyor.

Sapkınlık küresel sermayenin eliyle tüm dünyaya yayılıyor. MasterCard, Hollywood, Twitter, Scorp, YouTube gibi dev şirketlerin eliyle tüm dünyayı zehirleyen LGBTİ hareketi, toplumların aile yapısını açıkça tehdit ediyor. Avrupa’da had safhalara çıkan ve aile yapısını bozan eşcinsellik hastalığı Türkiye’de de hızla yayılıyor. Dev sermayelerle eşcinselliği özendiren filmler hazırlanıyor. Üniversitelerde karışık tuvaletler açılıyor. Köprüler ışıklandırılıyor, bayrakları asılıyor. Eğer Türkiye’deki eşcinsellik propagandası devam ederse, Türk aile yapısını kökten sarsacak…

HOMOSEKSÜELLİK BİR HASTALIK

Homoseksüellerin büyük bir çoğunluğu bu durumu tercih olarak görüyor. Ancak uzmanlar homoseksüelliğin hormonal veya psikolojik hastalıklardan kaynaklandığını belirtiyorlar. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görüp normal hayatına dönen insanlar var. Psikolojik tedavi ile normal hayata dönenler, sapkın gruplar içinde “Yestergay” diye adlandırılıyor. Ayrıca homoseksüellerden hormonal olarak tedavi görüp düzelen insanlar da var.  Bazı istisnai durumlarda ise hormonal tedavi başarılı olamıyor. Neticede bu veriler, LGBTİ virüsünün bir hastalık olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

ABD ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ'NE LGBTİ BAYRAĞI ASILDI

Cezayir’i sömüren, Libya’yı talan eden Fransa da LGBTİ’nin en önde gelen destekçilerinden. Eşcinselliğin yaygın olduğu ve devlet eliyle desteklendiği bir diğer yer ise İşgal rejimi İsrail. Tel Aviv, dünyada eşcinselliğin en yaygın olduğu yerlerin başında geliyor.

Özenti yolu ile üniversitelerde hızla yaygınlaşan eşcinsellik virüsü, uluslararası kapitalist sermayenin büyük desteğini görüyor. Dünyada kapitalizmin sermayesi LGBTİ örgütlerine akıyor. Master Card, Hollywood, Lewis, Peta, Twitter, Scorp, Yahoo, Youtube, Spotify, Link, AmericanAirlines gibi dev şirketler LGBTİ derneklerin en büyük destekçisi.

NORMAL GÖRMEK DOĞRU MU?

Toplumun yaşadığı en büyük tehlikelerden birisi; homoseksüelliğin normalleştirilmesi, kanıksanması. Peki, homoseksüelliği normal görmek hangi sorunları doğuruyor? Sapkınlık aleni hale geldiğinde kişilikleri oturmamış gençler, bu akıma kapılabiliyor. Küçüklüğünde hep kızlarla oynamış bir erkek böyle bir ortamla karşılaştığında kendini bu çukurun içinde bulabiliyor. Homoseksüel yaşantı biçimi aile hayatını da bitiriyor. Hayatlarına homoseksüel olarak devam edenler hiçbir zaman evlat sevgisi yaşayamıyor. Homoseksüelliğin yaygın olduğu toplumlarda nüfus hızla düşüyor.

ODTÜ’DEN SKANDAL UYGULAMA

Boğaziçi Üniversitesi’nin ardından ODTÜ’de de karma tuvalet rezaleti uygulamaya konuldu. 32 bin 48 öğrencisi olan okulda,  400 öğrencinin isteği üzerine karma tuvalet açılması büyük tepki çekti. Geçtiğimiz ay da LGBT yürüyüşü düzenleyen ODTÜ’lü bir grup öğrenci,  yürüyüş boyunca aile karşıtı sloganlar atmıştı. Özenti yolu ile üniversitelerde hızla yaygınlaşan homoseksüellik virüsü, uluslararası kapitalist sermayenin de büyük desteğini görüyor.

SÖMÜRGE SERMAYELERİ LGBTİ’YE AKIYOR

Dünyada kapitalizmin sermayesi LGBTİ örgütlere akıyor. Master Card, Hollywood, Lewis, Peta, Twitter, Scorp, Yahoo, Facebook, Youtube,  Spotify, Link, AmericanAirlines gibi dev şirketler LGBTİ derneklerin en büyük destekçisi. Cezayir’i sömüren Libya’yı talan eden Fransa’da, LGBTİ’nin en önde gelen destekçilerinden. Homoseksüelliğin yaygın olduğu ve devlet eliyle desteklendiği bir diğer yer ise işgal rejimi İsrail. Tel Aviv, dünyada eşcinselliğin en yaygın olduğu yerlerin başında geliyor.  Öte yandan ABD’nin Ankara Büyükelçiliği tarafından elçilik binasına LGBT bayrağı asıldı.

TÜRKİYE’DE HIZLA ARTAN LGBTİ PROPAGANDASI

Türkiye’de 30 bin dolayında takipçisi olduğu iddia edilen LGBTİ derneklerine üye olanların yarısından fazlası homoseksüel eğilimi olmayan insanlar. Fakat yakınlarına destek olmak için LGBTİ kuruluşlarına üye olduklarını söylüyorlar. Homoseksüellik tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızla yayılıyor. Sapkınlığı özendiren filmler hazırlanıyor. Üniversitelerde karışık tuvaletler açılıyor. Köprülere bayrakları asılıyor. Eğer Türkiye’deki eşcinsel propagandası devam ederse Türk aile yapısında ciddi değişimler yaşanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder