8 Nisan 2017 Cumartesi

"Ölene Kadar" final!

Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'in başrol oynadığı, Gülcan Aslan ve Sarp Levendoğlu'nun eşlik ettiği "Ölene Kadar" dizisi 12. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Tutan dizilerin 3-5 yıl sürdüğü günümüzde 12 bölüm tabiki de erken final anlamını taşıyor ama 12 bölüm bir dizinin standart süresi sayılabilir. Anormal olan da da zaten yıllarca sürmesi değil mi? Dizi anlamından sapmaz mı yıllarca sürdürülerek, sürünceme de bırakılmaz mı konusu..? Çünkü bir şey ticarileşirse raiting için her yöne çekilerek niteliğinden ödün verir.


‘Ölene Kadar’ dizisinin bilinmeyenleri!

Sevgi Tümen (Reji Koordinasyon): Engin Akyürek için sette iki farklı kişi var diyebiliriz. Birincisi, her sabah sete güler yüzü ile gelip bizi neşelendiren Engin Akyürek, diğeri ise çekim alanına adım attığı anda 'Dağhan' olan Engin Akyürek. İkincisini hayranlıkla izliyoruz ama birincisiyle çok eğleniyoruz. Set aralarında boşluğumuz olursa yanına gidip hayattan, sinemadan, insanlardan, kitaplardan konuşuyoruz. Onun için setin en disiplinlisi ve en azimlisi diyebilirim. Birinci gün işine nasıl başladıysa bugün de aynı motivasyonla, aynı planlı haliyle işine devam ediyor.

Erdal Bali (Sanat Yönetmeni): Fahriye Evcen ile çalışmak çok keyifli. Her güne gülerek, eğlenerek başlar. Sabah sete ilk geldiği anda yüzündeki gülücükle ekibin neşe kaynağı olur. O setteyken her anımız komik geçer. Mutlu olmak için neden aramaz, her ortamdan keyif alır. O, setin en doğal ve komik kadınıdır.

Hikmet Başaran (Reji Asistanı): Sarp Levendoğlu hepimizin enerjisini yükseltir. Sette ne kadar çok güzel yemek varsa, onun enerjisi de bir o kadar daha yükselir. Tabii sonra kendisini tutmak zor olabiliyor. Bir gün sahne gereği karşısındaki oyuncuya yumruk atıp yere düşürmesi gerekiyordu. Tam kaydı kesecektik ki yere düşen adama "Dur kalkma, daha döveceğim" dedi ve tüm ekip gülmekten yerlere yattı.

Yücel Hüdaverdi (2. Ekip Yönetmeni): Minik olumsuzluklar bile Gülcan Arslan'ın enerjisini bitirmez. Onu sette en çok ne mutlu eder biliyor musunuz? Kesinlikle sürpriz yumurta.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder