27 Nisan 2017 Perşembe

Karı Koca Aynı Kadını Paylaşıyor

ABD’nin Teksas eyaletinde Cristina ve Benno Kaiser çifti hiç alışık olmadığımız bir aile yapısına sahip… Evli çift 12 yıllık evliliklerine yeni bir üye kattı. Ancak aileye katılan kişi hem adamın hem de kadının sevgilisi…


Cristina ve Benno Kaiser 12 yıl önce tanıştılar ve tanışmalarının üzerinden 4 ay geçtikten sonra evlendi. Evlendikten bir süre sonra ilk çocukları dünyaya getirdiler. 11 yaşındaki oğulları Isaiah’a sonra 7 yaşındaki kızları Rebecca ve 6 yaşındaki kızları Brianna dünyaya geldi. Fakat evlilikleri süresince 31 yaşındaki Cristina hayatında bir takım şeylerin eksik olduğunu düşündü. Cristina biseksüel olduğundan eşinie bahsetti. Çift daha farklı bir ilişki yaşamaya başladı.

AYNI SEVGİLİYİ PAYLAŞIYORLAR
31 yaşındaki Cristina hayatında bir takım şeylerin eksik olduğunu fark ettikten sonra eşine biseksüel olduğundan bahsetti. Çift bu günden sonra daha farklı bir ilişki yaşamaya karar verdi. Hem eşini sevdiğini fakat bu esna da kadınlara ilgi duyduğundan bahseden Kaiser çiftinin hayatına 21 yaşındaki Sierra Kuntz dahil oldu. Genç kadın şu anda evli çiftle aynı evde yaşıyor. Üçü aynı yatakta yatıp kalkıyor. Yaptıkları her şeyi birlikte yapıyorlar.

ONLARSIZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYOR
37 yaşındaki Benno Kaiser hem karısını hemde karısının sevgilisini de çok sevdiğini ve onlarsız bir hayat düşünemediğini söylüyor. Ancak ekliyor ‘Bu herkese göre bir yaşam tarzı değil’…
 Cristina artık hayatında her şeyin tam olduğunu 3 çocukla harika bir aileye ve hayata sahip olduğunu anlatıyor.  Sierra Kuntz ise başlarda bir çifte üçlü ilişki yaşama fikrinin gözünü korkuttuğunu fakat her şeyin çok iyi gittiğini, çocukların on da ‘anne’ dediklerini ifade ediyor.
Çift bu günler de boşanıp daha sağlam bir aile hayatı kurmak sebebiyle Sieerra ile evlenmeyi planlıyor. Ancak Sierra ile Benno mu yoksa Cristina mı evlenecek henüz karar verilmiş değil.

http://www.efhaber.com/haber/3396/kari-koca-ayni-kadini-paylasiyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder