22 Ocak 2017 Pazar

Penisi tam yarım metre!


Dünyanın en büyük cinsel organına sahip
Dünyanın en büyük penisine sahip Meksikalı adam hayatı boyunca cinsel ilişkiye giremeyecek olmasına rağmen küçülttürmeyi reddediyor.
Dünyanın en büyük penisine sahip olan Meksikalı Roberto Esquivel Cabrera'nın cinsel organı dizine kadar uzanıyor. 54 yaşındaki Cabrera, 48 cm'lik penisiyle 2015 yılında tüm dünyada manşet olmuştu.
Daily Mail'in haberine göre Cabrera, hiç bir zaman cinsel ilişkiye girememe ihtimali pahasına anormal büyüklükteki organını küçültme operasyonunu reddediyor. Çünkü Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek istiyor.
Meksikalı adam yaptığı açıklamada, "Rekorlar kitabına girmek istiyorum ancak bu rekorumu fark etmiyorlar. Dünyanın en büyük penisine sahibim ve bununla çok mutluyum." diye konuştu. Cabrera penisiyle gurur duyuyor ancak doktorlar seks yapabilmesi ve çocuk sahibi olabilmesi için küçültme yapılmasının şart olduğunu düşünüyor.
Dr. Jesus David Salazar Gonzalez yaptığı açıklamada, "Latin kültüründe penisiniz ne kadar büyükse o kadar erkek sayılıyorsunuz. Cabrera kendini bu yüzden özel sayıyor ancak normal boyutlarda bir penise sahip olması daha sağlıklı." diye konuştu.
Cabrera'nın cinsel organını inceleyen doktorlar, hacminin büyük bir çoğunluğunun deri olduğunu söyledi. Penil bezler sadece 17 cm'ye kadar ulaşıyor. Gerisi deri ve damardan ibaret.
 Cabrera hayatında iki kadınla yakınlaşmış. İlki cinsel organını gördükten sonra vazgeçmiş; ikincisi ise çok fazla canı acıdığı için devam edememiş.
http://www.milliyet.com.tr/dunyanin-en-buyuk-cinsel-organina-pembenar-galeri-erkeksagligi-2382009/?PAGE=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder