24 Ocak 2017 Salı

LGBTİ bireylerin yanında duran bir tavrı var

Evde yaptığı kayıtları Soundcloud hesabına yükledikten kısa süre sonra dikkatleri üzerine çekti. Sofar İstanbul’un bir etkinliğinde seslendirdiği şarkısı ‘Çirkin Dünya’ ise çok daha geniş bir kitleye ulaştı.  Kendi bestesi olan ‘Waiting on the Shore’, sözlerini ve vokal melodilerini yazdığı ‘Feel’ ve Mahmut Orhan’ın remix’lediği ‘Self Control’ cover’ı milyonlarca tık aldı. Şimdi hem single’ı ‘Bak Bana’ ile hem de ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ albümünde seslendirdiği ‘Birden Geldin Aklıma’yla takipçilerinin karşısında.


‘Waiting on the Shore’ isimli şarkınızın klibinde LGBTİ bireylerin yanında duran bir tavrınız var. Ayrımcılığa maruz kalanların yanında olmak önemli midir sizin için?

- Kimseye zarar vermeyeni, kendi kendine var olanı yok etmeye kimsenin hakkı yoktur. Sevgi ve insan kalıplara sokulamaz çünkü ikisi de tamamen keşfedilememiş iki kavram. Viyana’da çekilen klipte eşcinsel bir çift dans ediyor. Aslında klip benden habersiz çekildi, Julius (Abel) sürece daha çok dahildi ama ben de sonucu çok beğendim.

http://www.hurriyet.com.tr/dijital-dunyanin-yeni-yildizi-sena-sener-40342613


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder