3 Aralık 2016 Cumartesi

SAMSUN’DA DAYAK YİYEN KERİMCAN DURMAZ, TV 8’DEN DE KOVULDU!..

BU OLAYLAR EŞCİNSELLİK TARTIŞMALARINI YENİDEN TETİKLEYECEK GİBİ!

Türkiye’de dönem dönem gündeme gelen bir olaydır, eşcinsellik tartışmaları…

Şimdilerde, Kerimcan Durmaz’ın Samsun’da feci dayak yemesiyle birlikte yenden gündeme gelecek gibi…

Aslında, bir sanat v.s icra edenlerin tercih ettiği cinsel yaşam biçimi son yıllarda pek önemsenmez ve sadece yaptığı işe dikkat çekilirken, Kerimcan Durmaz’ın, sadece eşcinsellik konulara vurguyaparak gündeme gelmesi ve hatta olağanüstü paralar kazanması, gündemden düşmüş bu tartışmaların yeniden alevlenmesine neden oldu.

Samsun’da, Kerimcan Durmaz’ın sadece eşcinsellik vurgularıyla bir anda şöhret olması, toplumda sağlanmış bu konudaki uzlaşmayı derinden sarsacak gibi…

Samsun’da Kerimcan’ı dövenler serbest bırakıldı. Çünkü yaptıkları savunma da bu doğrultuda gibiydi.

Tabi ki, fiziksel güç kullanmak hiçbir zaman hoşgörülemez, ama sonuçta mahkeme de dövenleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Ardından bugün TV 8 yönetiminin konuyu incelemeye alıp, “Biz, İşte Benim Stilim’de niye bu kişiye yer veriyoruz ki, vasfı ne ki” diye olayı değerlendirmeye aldığı ve bundan sonraki programlarda artık Kerimcan Durmaz’a ekranda yer vermeyecekleri öğrenildi.

Kerimcan Durmaz’ın son kez, yarın yayınlanacak “bant” çekilen bölümde ekrana geleceği belirtildi.

Bu arada farklı düşünenler de var.

Hürriyet’ten Onur Baştürk ise bugünkü yazısında “pes etme Kerimcan” şeklinde olaya bakarken, “Anadolu barlarındaki DJ’Lik turunu inadına sürdürmeli… Yoksa erken pes etmiş olacak”diye yazdı.

Biz ise UçanKuş olarak, “Şu sıralar başta ekonomi olarak büyük dertlerin yaşandığı ülkemizde olmaması ve yaşanmaması gereken tartışmalar ve kabul edilemez dayak olayları”olarak görüyoruz bu gelişmeleri…

Ve…

Bu arada RTÜK’ün de konu üstünde dikkatle durduğu, “gençleri ve çocukları eşcinselliğe teşvik olarak” görüp, dikkatle gözlemlediği öğrenildi.

Şu sıralar, küçük erkek çocuklarının bile “Ablan star bebeğim” esprisini diline doladığına bakılırsa, bu konu daha da uzayacak gibi görülüyor.

Ancak bu durumdan, üreten ve eşcinselliğini milletin gözünün içine sokmayan özellikle de sanatçıların kötü etkilenebileceği de açık… En üzücü olan da bu olur.

http://ucankus.com/detay/262657/son-dakika-samsun-da-dayak-yiyen-kerimcan-durmaz-tv-8-den-de-kovuldu-bu-olaylar-escinsellik-tartismalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder