4 Temmuz 2016 Pazartesi

Kadın kadın sevgilisini kaçırdı

KKıbrıs Lefkoşa'da 3 yıldır birlikte olduğu evli kadınlar birlikte aşk yaşayan lezbiyen kadın, ailesine dönen sevgilisini kaçırarak bir eve kapadı. Polise başvurulması üzerine evli kadını kıskanç kadın internetten fotoğraflarını yayınlamakla tehdit etti.

Lefkoşalı 24 yaşındaki Meliz Özatlı,  3 yıldır birlikte yaşadığı evli ve çocuklu kadın sevgilisi 37 yaşındaki Z.B’nin ailesine dönmesi üzerine çılgına döndü. Sevgilisini Mağusa’ya kaçırarak bir eve kapatan Meliz Özatlı, kocası ve çocuğunu bırakmazsa, sevişme fotoğraflarını internetten yayınlamakla tehdit etti.

ESKİ MİLLİ HENTBOLCÜ

Pusula Kıbrıs'ın haberine göre, Ada’yı şoke eden lezbiyen çift kavgası, hafta başında yaşandı. KKTC eski milli hentbol takımı oyuncularından Meliz Özatlı, 3 yıldır birlikte yaşadığı kadın sevgilisi Z. B ile kavga etti. Z. B, kocası ve çocuğuna döndü.

‘ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIN VAR’

Önceki gün, konuşmak üzere çağırdığı sevgilisi Z. B’yi darp eden ve Mağusa’da kiraladığı eve kapatan Meliz Özatlı, geri dönmesini aksi takdirde sevişme fotoğraflarını internetten yaymakla tehdit etti. Z. B’nin ailesinin polise başvurduğunu öğrenen Meliz Özatlı, “Kendi isteğimle geldim” diye ifade vermesini de istedi.

POLİSTE 2 GÜN TUTUKLU

Gazimağusa polisine teslim olan Meliz Özaltı, dün Lefkoşa’ya getirilerek mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme yargıcı Musa Avcıoğlu, kaçırma, darp ve tehditle suçlanan Meliz’in yeniden mahkemeye çıkana kadar polis tarafından tutuklu kalması kararını verdi.

http://www.habertadinda.com/dunya/kadin-kadin-sevgilisini-kacirdi-h218252.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder