4 Haziran 2016 Cumartesi

Ümmetin Çocukları Sapkın Ailelere Teslim Ediliyor (Dikkat! Homofobik bir yazıdır:)

Suriye’de 6. yılına yaklaşan iç savaşın faturasını çocuklar ödüyor. Anne ve babalarını savaşta kaybeden çocukların LGBT sapkınlarına evlat olarak verildiği ortaya çıktı.

Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Avrupa’daki mülteci kamplarıyla ilgili hazırladığı raporu basınla paylaştı. Toplantıda konuşan Uluslararası Mülteci Hakları Derneği Başkanı Uğur Yıldırım, Avrupa’da koruyucu ailelere verilen çocukların büyük bir kısmının, LGBTİ sapkınlarına verildiğini söyledi.  Ayrıca Avrupa’nın Türkiye’de bulunan 53 bin refakatsiz çocuğu istediğini de açıklayan Yıldırım, “ Avrupa’ya geçen 150 bin refakatsiz çocuktan 12 bini kayıp. Bu çocuklar kaçırıldı mı, öldürüldü mü? Bilinmiyor… Avrupa ümmetin çocuklarını mahvediyor.  Eğer önlem almazsak ileri de İslam’a hakaret eden, Suriye’ye ve Türkiye’ye düşman kesilmiş ama adı Abdullah olan Ahmet olan bir nesille karşılaşabiliriz” dedi.

Nerede Bu Yetkililer?

AVRUPA’DAKİ mülteci kamplarının rezalet durumda olduğunu söyleyen Yıldırım, “Girişe izin verdikleri kamplar  en düzenli olanları. Ancak bizi götürdükleri kamplarda mescit yoktu. Ayrıca biz, izinli izinsiz birçok kampı ziyaret ettik. İzinsiz girdiğimiz bir kampta çok acı bir olaya şahit olduk. Kampta insanlara çok az yemek veriliyordu. Orada konuştuğumuz bir genç, kamptakilerin karınlarını doyurmak için kiliseye gittiklerini söyledi. Kendisinin ise aç kalma pahasına kiliseye gitmediğini, kiliseden yemek yemenin gücüne gittiğini söyledi. Ayrıca Hamburg’daki kampta 80 kişinin din değiştirerek Hristiyan olduğunu öğrendik.  Birçok kampta çocukların haç taktığına şahit olduk. Durum son derece vahim. Yetkililerin bir an evvel harekete geçmesi gerekiyor” dedi.

Mim'siz Medeniyet Avrupa'da Sapkınlara Özel Ayrımcılık Var

Avrupa’nın LGBTİ sapkınlarına  toz bile kondurmadığını dile getiren Yıldırım, ”Eğer Avrupa’da Müslüman bir mülteci konumundaysanız, insan yerine bile konulmuyorsunuz. Ancak LGBTİ olduğunuzu söylediğiniz an da size özel bir ev tahsis ediliyor. Ama Müslümanların böyle bir hakkı yok. Müslümanlar LGBTİ kadar savunulmuyor. Ayrıca refakatsiz çocukların neredeyse hepsi LGBTİ sapkınlarının elinde. Mesela Hamburg’da yaptığımız görüşmelerde, yetkililer koruyucu aile olarak belirlenen 20 ailenin tamamının LGBTİ aileler olduğunu söyledi. Üstelik bu aileler çocuklar için ayda 900 Euro maaş alıyorlar. Bu ailelerin elinde yetişen çocuklar onlara özenerek gay veya lezbiyen olacaktır. LGBTİ’ler çocuk istismarını istismar ederek İslam’a saldırıyor. Ancak LGBTİ sapkınlara verilen çocuklar, o ailelere kendi istekleriyle mi veriliyor? Bu da bir istismar değil midir?” diyerek olayın vahametine dikkat çekti.

http://www.furkanhaber.net/ummetin-cocuklari-sapkin-ailelere-teslim-ediliyor/7558/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder