3 Haziran 2016 Cuma

Eşcinsellerin en sevdiği şarkılar artık bir müzik albümünde

Türkiye'nin eşcinsel yaşam ve kültür dergisi GZone ve EMI-Universal Müzik işbirliğiyle hazırlanan “GZone Rainbow Anthems” albümü çıktı. 

Ana akımda LGBT görünürlüğünü hedefleyen “GZone Rainbow Anthems – Gökkuşağı Marşları” projesinin ilk ayağı olan bu derleme albümde LGBTlerin en sevdiği yabancı 13 orijinal şarkı ve iki adet yeni şarkı yer alıyor.

Her biri birer marş niteliğinde olan 15 muhteşem şarkının yer aldığı “GZone Rainbow Anthems” sürprizlerle dolu! ‘I Will Survive’ ve Türkçe versiyonu ‘Bambaşka Biri’ , günümüzün tartışmasız en başarılı DJ’lerinden Yasin Keleş’in harika dokunuşları ve İrem Derici’nin eşsiz yorumu ile bu albümde yeniden doğdu.

Bu şarkının çok konuşulacak video klibini Jülide Güngör yönetti ve yaklaşık 50 kişinin çekim ekibinde yer aldığı klipte sürpriz bir isim olan Deniz Akkaya başrolde oynadı.

Eylül 2014’te yaptıkları sembolik evlilikle Türkiye’nin gündemine düşen eşcinsel çift Ekin keser ve Emrullah Tüzün’ün de içinde yer aldığı ‘Bambaşka Biri’ için çekilen rengarenk videoyu Youtube üzerinden izlemek için: http://bit.ly/1XV0jdE

"GZone Rainbow Anthems" albümünün lansman partisi önceki akşam (31.05.2016) Asmalımescit’teki 5 Cocktails & More'da yapıldı.

 Davette yer alan İrem Derici “Böyle bir işin içinde yer aldığım için çok mutluyum. Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum” diyerek kalabalık davetlilerle birlikte şarkının ilk kez kamuoyu ile paylaşılan video klibini izledi.

Deniz Akkaya ise bu sabah sunduğu Aramızda Kalmasın programında bu projeyle ilgili “İrem’le yaptığımız bu işin müzik albümünden farklı bir misyonu var.” Bu projede LGBT görünürlüğü için yer aldım. Ülkemizde azınlıkta olanlar, farklı olanlar maalesef hep eziliyor, ben de bu amaçla projeye destek verdim. Vermeye de devam edeceğim” şeklinde konuştu.

 Siz de bu projeyi sosyal medyadaki paylaşımlarınızda #bambaşkabiryaz hashtagiyle destekleyebilirsiniz.

Bu yüksek enerjili albümü iTunes üzerinden satın almak için: http://apple.co/1X23Ibu

İrem Derici’nin harika vokali ve DJ Yasin Keleş’in heyecan verici düzenlemesiyle bu yaza damga vuracak olan ‘Bambaşka Biri’ni dijital müzik platformlarında da dinleyebilirsiniz:

Spotify: http://spoti.fi/1Y5S0fn

Apple Music: http://apple.co/25AKXxy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder