29 Haziran 2016 Çarşamba

Erkekler de makyaj yapabilmeli!

16 yaşındaki Spencer Claus, ilerde makyaj sanatçısı olmak istiyor. Ve erkeklerin de makyaj yapabilme özgürlüğü olması gerektiğini düşünüyor. Claus'un babası Scot, oğlunun bu yeteneğine sahip çıkmak ve kendi üzerinde denediği sanatına destek vermek için, tıpkı onun gibi makyaj yaptı ve bu fotoğrafı paylaştı. Baba-oğul dayanışması sosyal medyada 40 binden fazla kez paylaşıldı.

Spancer Claus ve babası Scot’un yan yana çekilmiş makyajlı selfie’leri internette olay yarattı.

Baba Scot, ‘Oğlumun isteklerine ve heyecanlarına saygı duyuyorum. Ne yaparsa yapsın ailesinin destek verdiğini ona göstermek istedik’ diyerek oğluna böyle bir sürpriz yaptı.

Spencer, babasıyla birlikte makyajlı fotoğraflarını paylaşınca bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Fotoğraf 40 binden fazla kez paylaşıldı.

Spencer, böyle bir aileye sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söylüyor: ‘Ailem bana okulda, tiyatro kursumda, yani hemen her konuda inanılmaz büyük bir destek veriyor. Makyaj da bunlardan biri. Bence kesinlikle erkekler de makyaj yapabilmeli. Marc Jacobs ve Too Faced gibi markalara bakın, bunlar makyaj endüstrisine erkek bakış açısı getiren en önemli markalar.’

Spencer Claus ve babasının bu paylaşımına pek çok takipçi ‘Keşke benim babam da bunu yapabilecek cesarete sahip olsaydı’ gibi yorumlarla destek verdi.






Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder