14 Şubat 2016 Pazar

EŞCİNSEL ÇİFT, BİRBİRLERİNİN KAYIP İKİZ KARDEŞİ OLDUKLARINI ÖĞRENDİ

ABD New Jersey’de yaşayan eşcinsel çift, yaptırdıkları DNA testi sonrasında şok geçirdi. Meğer iki sevgili aslında ikiz kardeşlermiş!

World News Daily Report’un haberine göre, eşcinsel model çift, Jason Osbourne ve Alex Brown, bundan birkaç yıl önce modellik yaptıkları bir defilede tanışmış ve o günden beri “ayrılmaz bir çift” haline gelmişler.

Birbirlerine olan benzerliklerinden dolayı “sizler kuzen olabilirsiniz” şeklinde çifte yapılan tatlı sataşmalar sonucunda bir karar vermişler: Arkadaşları ve aile üyelerinin ısrarı ile, herhangi bir aile bağı olup olmadığını kontrol etmek için DNA testi yaptıran çift, ikiz kardeş oldukları gerçeğiyle karşılaşmış.

Jason Osbourne “hayatımı geçirmek istediğim ruh ikizim, meğer ikiz kardeşimmiş. Güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum” derken Alex Brown, bu testin sonuçlarının ortaya çıkmasından sonra Jason ile olan tüm irtibatını kesmiş.

“Birbirimizi bunca yıldan sonra bulmamız üzülecek değil kutlanacak bir şey” diyen Jason, doğumdaki bir karışıklık sonucu ayrı düştüklerini de belirtti. Evlatlık olduğunu da bu olay sonucu öğrenen Jason Osbourne, “25 yaşında hem ruh ikizimi kaybettim hem de evlatlık olduğumu öğrendim. Benim için “büyük” bir yaşgünü hediyesi oldu” şeklinde konuştu.

ABD yasalarına göre kardeşler arasında ilişki yaşanması suç olarak kabul ediliyor ancak bu olayın gelişim sürecinden dolayı bu durumun göz ardı edilebileceği belirtiliyor.

Gzone

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder