19 Aralık 2014 Cuma

Eşim eşcinsel ne yapmalıyım?

15 yıllık evli 2 çocuk annesi kadın Mustafa Karataş'a kocamın eşcinsel olduğunu öğrendim ne yapmalyım? diye sordu.

Show TV'de yayınlanan Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati programında Mustafa Karataş Hoca'ya ilginç bir soru soruldu.

İki tane çocuğu olduğunu söyleyen bir kadın Mustafa Karataş Hoca'ya, 15 yıllık eşimin 8 yıl önce eşcinsel olduğunu öğrendim ne yapmalıyım? diye sordu.

Mustafa Karataş, kadına 'Ateşe odun atmakla ateş söner mi? daha da kızgınlaşır. Nefsin her istediğini yapan insan azıtır. Kimse bana karışamaz her istediğimi yaparım dediğin zaman kendini de yakarsın başkasını da yakarsın birincisi bu.

İkincisi internet ortamında o kadar sapıtanlar var ki Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Tuzağa düşen kolay kolay kurtulamıyor.

Üçüncüsü, eşcinsellik en büyük günahlardan biridir. Lutulik bir kavmin helak olmasına sebep olmuştur. Lut Aleyhisselam'ın hanımı bile bu işlere sessiz kaldığı için Lut kavmiyle birlikte helak olmuştur. Bir kavmin helak olmasına sebep olan bu günah en büyük boşanma sebebidir.

Sen biran önce ondan boşanırsan asla günaha girmezsin. Sen eşinin düzeleceği ümidiyle ona yardımcı oldun ama onun hiç böyle arayışı yoksa günahı vebali hep onundur. Senin burada bir günahın yok. Eşin sana beni böyle idare et der sen de onu böyle kabul edersen sen de o günaha ortak olursun' cevabını verdi.

http://beyazgazete.com/haber/2014/12/19/hocam-esim-escinsel-ne-yapmaliyim-2476272.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder