20 Kasım 2014 Perşembe

Eşcinsel seminerine giidecek Meclis heyetine tepki

Tiran’daki yapılacak olan LGBTİ, yani “cinsel sapkınlıklar” seminerine TBMM’yi temsilen AKP’den Ziver Özdemir, CHP’den Binnaz Toprak ve MHP’den Ruhsar Demirel belirlendi. CHP’li Toprak, yaptığı açıklamada kendisinin bu toplantıya katılacağını, diğer vekillerin ise vazgeçtiğini iddia etti. Ancak diğer vekillerden herhangi bir açıklama yapılmadı.

AB’nin ‘Ahlâksız Daveti’nin Meclis’te onaylanmasından sonra skandal davete katılım, tekrar Genel Kurul gündemine sunularak yanlışta ısrar edildi. Türkiye’nin Batılılaşma hedefi ve yarım asırlık Avrupa Birliği’ne üyelik hedef, tutku ve süreci Müslüman Türk toplum yapısını dinamitleyecek noktaya varıyor.

Ahlâksızlığa alet olmayın!

Tamamı Hıristiyan ülkelerin tabii, doğal bir birliği olarak Avrupa Birliği (AB), Selçuklu ve Osmanlı tarihinden dolayı İslam dünyasına öncü ve liderlik potansiyeli taşıyan tek Müslüman ülkesi Türkiye’yi yarım asırdır kapısında tutarken, diğer yandan da ülkede ahlâksızlığın yaygınlaşması için iktidara ve Meclis’e bastırıyor. AB’nin ahlâksızlığı yayma ve savunma çalışmalarına Türkiye Büyük Millet Meclisi ve partilerin alet olması ise tepkiyle karşılanıyor.

İsimleri Meclis’te onaylanan vekiller.

Skandal seminere, daha önce söz konusu gruplarla ilgili Meclis’te çalışma yapılmasını isteyen CHP ve HDP’li vekillerin katılması beklenirken, AKP ve MHP’nin de isim bildirmesi şaşkınlıkla karşılandı. Yarın Tiran’da yapılacak LGBTİ seminerinde TBMM’yi temsilen AKP’den Batman Milletvekili Ziver Özdemir, CHP’den İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak ve MHP’den Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel’in isimleri belirlendi.  CHP’li vekil Binnaz Toprak katılacağını belirtirken, Meclis’te diğer isimler gün boyu sessizliğini korudu.

GEÇTİĞİMİZ hafta gazetemizin Türkiye gündemine taşıyarak TBMM ve partileri uyardığı “AB’nin Ahlaksız Daveti”nin Meclis’te onaylanmasından sonra skandal davete katılım, tekrar Genel Kurul gündemine sunularak yanlışta ısrar edildi. TBMM’yi temsilen AKP-CHP ve MHP’li vekiller, eşcinsel grupların sözde haklarını savunmak için yarın Arnavutluk’un başkenti Tiran’da olacak. Skandal katılım, AKP ve MHP’yi karıştırdı. “Temel Haklar, Ayrımcılık Yasağı ve LGBTI (lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel, interseksüel) Dâhil Olmak Üzere Hassas Grupların Korunması” adlı seminere hangi partinin ve milletvekillerinin katılacağı, önceki gün TBMM Genel Kurulu’nda okundu. Skandal seminere, daha önce söz konusu gruplarla ilgili Meclis’te çalışma yapılmasını isteyen CHP ve HDP’li vekillerin katılması beklenirken, AKP ve MHP’nin de isim bildirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Eşcinselleri hangi parti savunacak?

Yarın Tiran’da yapılacak LGBTİ seminerinde TBMM’yi temsilen AKP’den Batman Milletvekili Ziver Özdemir, CHP’den İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak ve MHP’den Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel katılacak. Daha önce medyada ismi geçen AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in ise katılmayacağı öğrenildi. D-8’in canlandırılması, İslam Kardeşliğinin Müslüman ülkeler arasında tesisi ile Yeni Bir Dünya kurmanın öncülüğünü yaparak bölgemizdeki zulümlere son vermek önemsenmezken, AB’nin sapkın talepleri sanki ilahi bir emirmiş gibi Türkiye’de kabul görüyor. Türkiye’nin Batılılaşma hedefi ve yarım asırlık Avrupa Birliği’ne üyelik hedef, tutku ve süreci Müslüman Türk toplum yapısını dinamitleyecek noktaya varıyor. Tamamı Hıristiyan ülkelerin tabii, doğal bir Birliği olarak Avrupa Birliği (AB), Selçuklu ve Osmanlı tarihinden dolayı İslam dünyasına öncü ve liderlik potansiyeli taşıyan tek Müslüman ülkesi Türkiye’yi yarım asırdır kapısında tutarken, diğer yandan da ülkede ahlaksızlığın yaygınlaşması için İktidara ve Meclis’e bastırıyor. AB’nin ahlaksızlığı yayma ve savunma çalışmalarına Türkiye Büyük Millet Meclisi ve partilerin alet olması ise şaşkınlıkla karşılanıyor.

Milli Gazete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder