28 Ağustos 2014 Perşembe

Hayır için Kilimanjaro'nun zirvesine çıkıp soyundu

Hayırseverlikte sınır tanımayanların eylemlerine bir yenisi eklendi. Son olarak 18 yaşında bir İngiliz genç, hayır için Kilimanjaro Dağı'nın zirvesine tırmanıp soyundu.


Çocuklar yararına yardım toplamak için 9 günde Afrika ’nın en yüksek noktası olan Kilimanjaro Dağı’na tırmanan 18 yaşındaki Ben Boleyn, bununla da yetinmedi... Bir arkadaşıyla giriştiği iddia gereğince, 5 bin metrede ve eksi 12 derecelik dondurucu soğukta soyunup çırıpçıplak poz verdi.

FACEBOOK POZU İŞE YARADI
Boleyn tırmanış öncesinde Worchester’daki kanser hastası çocuklar misafirhanesi için 600 sterlin toplamayı başarmıştı. Ancak kat kat termal giysiler içinde çıktığı Kilimanjaro’nun tepesinde soyunup dökünüp verdiği pozu Facebook’ta yayınlamasının ardından yardımlar patladı.
Üzerinde dağcı botlarından başka bir şey olmaksızın 10 dakika boyunca kameraya poz veren Boleyn, aynı misafirhane için bağış toplayan ve ziyaret ettiği dünyaca ünlü her noktada çıplak poz veren başka bir gönüllüden ilhamla harekete geçti.

Kilimanjaro Dağı’ndaki tırmanış sırasında konu gündeme geldi, ardından aynı pozun Kilimanjaro’da verilip verilemeyeceği bahis konusu oldu. Zirveye vardığında “Neden olmasın, ya şimdi ya da hiç” diyerek soyunan Boleyn, adrenalin seviyesi ve 5 saatlik zorlu tırmanış nedeniyle vücudunun soğuğu hiç hissetmediğini söylüyor.

TANZANYA’DA HASTANEDE GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞTI

Worchester’da kanser hastası çocukların misafirhanesinde gönüllü olarak görev yapan ve Klimanjaro tırmanışının hemen öncesinde Tanzanya’da Dar Es Selam’da bir hastanede 4 hafta boyunca gönüllü olarak çalışan Boleyn parlak bir öğrenci ve hayali doktor olmak. Gönüllü çalışmalarına da devam edecek olan Boleyn’in bir sonraki hedefi ise Peru’daki Machu Picchu harabelerine görmek, Boleyn “Belki orada da çıplak poz verebilirim” diyor. (Daily Mail)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder