7 Ocak 2010 Perşembe

Şarkıcı Arto'ya Engin Temel Cinayeti Sorgusu

ŞARKICI Arto, eşcinsellerin tercih ettiği Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel’in öldürülmesiyle ilgili polise ifade verdi.
Engin Temel, 9 Aralık 2008 günü saat 08.00 sıralarında Şişli’de oturduğu apartmanın girişinde silahlı saldırıya uğramıştı.
Aradan geçen zamana rağmen cinayet üzerindeki sır perdesi bir türlü aralanamadı. Engin Temel’i kim ya da kimlerin niçin öldürdüğü henüz belirlenemedi.
Sivri dili ile tanınan Arto, saat 12.00’de avukatı ile birlikte Gayrettepe’deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek, Cinayet Büro Amirliği’nde ifade verdi. Avukatı Arto’nun Engin Temel’i yakından tanıdığını söyledi
. Arto da emniyetten ayrılırken “Engin Temel'i iyi tanırım. Tanırdım. Failinin yakalanmasını istiyorum. Herkesinki yakalanıyor, O'nunki de yakalansın” dedi.Soruşturmayı sürdüren polis, dosyayı baştan tekrar inceledi. Polis, 15 kişinin daha ifadesinin alınacağını söyledi. Daha önce görüşülen kişiler ile de herhangi bir detayın atlanmış olma ihtimali üzerine yeniden durulacak.
KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ BİLMİYORUM
Polisin çağrısı üzerine gelen Arto (Harutyan Dalga) ifadesinde “Eğlence için arkadaşlar ile gittiğimiz bir barda tanıştık. Olay olduğunda yurt dışındaydım. Televizyonlardan öğrendim. Nasıl olduğunu kimin öldürdüğünü bilmiyorum” dedi. Polis cinayetle ilgili olarak bugüne kadar 70 kişinin dinlendiğini söyledi.

KISA SÜREDE YÜKSELDİ

Kazada hayatını kaybeden 2004 Miss Dream Of The World Güzellik Yarışması’nda Türkiye İkinci Güzeli seçilen Hazal Müezzinoğlu’nun sevgilisi olan Engin Temel, apartman girişinde, kafasından ve göğsünden vurularak öldürülmüştü.
Sabah saatlerinde apartmanının girişinden gelen iki el silah sesini duyan apartman görevlisi, üç ay önce binaya taşınan Engin Temel'i kanlar içinde bulmuştu. Polis geldiğinde ise Engin Temel yaşamını çoktan yitirmişti
.Polisin yaptığı aramada, apartmanın girişinde 7.65 çapında iki boş kovan ve bir çekirdek bulunmuştu. Polis, ayrıca çevredeki güvenlik kameralarındaki görüntüleri de incelemeye almıştı. Ne var ki, iki kişiye ait olduğu belirlenen silik görüntülerden kimlik teşhisi yapılamamıştı.
Üstelik görgü tanığı da yoktu.
Üniversitede okumak için Malatya'dan İstanbul'a gelen Engin Temel, ailesine yük olmamak için okuldan sonra akşamları çalışmaya başladı. Barmenlik yaptı. Gece hayatını sevdi. Okulunu dondurdu. Henüz 21 yaşındayken barmen olarak çalıştığı barın işletmeciliğini üstlendi. Fotomodellik yaptı.
Engin Temel, 24 yaşına geldiğinde dördüncü barı olan Love'ı işletiyordu. Birçok müşteri, "Love'daki Engin" diye ünlenen Engin Temel'i görmek için gelirdi.

Ali Akksoyer - Milliyet Gazetesi

2 yorum:

  1. http://adalettimi.blogspot.com/2009/12/engin-temel-cinayeti-dosyasini-aciyoruz.html

    1-)Supheli patlamalar:

    Engin in oldurulmesinden bir hafta kadar once 1 Aralik 2008 gunu once ALIKAHYA da saat 14:00 siralarinda yaklasik BIR SAAT sonra da AKP Istanbul IL BINASI onunde supheli iki patlama meydana geldi.

    Birinci patlama IZGAZ ve Fransiz hukumetinin dogalgaz uzmanlarinca patlamanin BOMBA tetiklemeli oldugu,dogalgaz patlamalarinda yangin ciktigi fakat bu patlamada yangin ve gaz kokusuna rastlanmadigi degerlendirmelerine ragmen KOCAELI valiligindeki cetenin elemanlarinca deliller karartilmis patlamanin dogalgazdan meydana geldigi YALANI ortaya atilmis maalesef kabul da gormustu.Bu da bizleri Kocaeli valisiyle ilgili suphelere sevketmistir

    2-)Kurt mafyasi ve bar/gazino baskinlari:

    Engin TEMEL cinayeti islendigi donemde bar/lokanta/gazino gibi yerlerde alacak-verecek tandansli catismalar cikmisti.

    Bu catismalarin arka planinda Kurt mafyasinin sicak para/kara para aklama ihtiyacini karsilamak icin cesitli isletmelere COKMEsi ve isletme sahiplerinin karsit guclerle-Karadeniz mafyasi,yerel bickin gruplari etc- bu duruma karsi koymasi vardi.Izmit te meydana gelen 15 Aralik 2008 Lezzet lokantasi olayi bariz bir ornektir.Acaba Kurt mafyasi Engin in isletmelerine de cokmek mi istemisti ?

    YanıtlaSil
  2. 3-SAATCI ALI EFENDI konagi olayi:

    Engin in oldurulmesinden bir sure once mason PIYANIST Tuluyhan UGURLU(allta solda) ve Saatci ali efendi konagi skandalinin basrol oyuncusu Nukhet ORUC(sagda) yemek yerken gorulmustur.Nukhet ORUC son derece mini bir elbiseyle Engin i bastan cikarmaya calisiyormus.

    Saatci ali efendi konagi olayini hatirlayalim:

    KURDISTAN konseyi Turkiye nin uce bolunmesi operasyonunda Bati turkeli-Marmara cumhuriyeti- gozde sehirlerinden KOCAELI de konsolosluk acmak ister bunu da restoran paravaniyla gizlemek ister.

    TASERON bulunur:agabeyi Fethullahci olan-bir donem Nihat ERGUN un da danismanligini yapan simdi AKP ERZURUM VEKILI Saadettin AYDIN in danismani olan Zulkuf ORUC- babasi HADEP li annesi AKP kadin kollari baskani yari ermeni yari Kurt yahudisi Nukhet ORUC.

    Nukhet operasyon geregi vali yardimcisi Mehmet ORUC la iliskiye girer,ikili beraber piyasanin ve IL OZEL idarenin toplam 2.5 milyon dolarini ic ederler.

    saatci ali efendi konaginin ele gecirelecegi vatansever kuvvetlerce desifre edilince operasyon Istanbul a kayar.Operasyonun yoneticiligini Kurdistan konseyi baskaninin oglu Murat AKSU yapmaktadir.Acaba Engin TEMEL cinayetiyle ilgili Murat AKSU ya birseyler sorulmus mudur ???

    4-)Sekinah kodlu CD:

    Siyonizmin bircok operasyonunu desifre edecek bu CD den Munevver KARABULUT cinayetinde de bahsedildi.CD de Colakoglu ailesinin yatinda cekilmis goruntuler ve Nihat ERGUN le Osman PEPE nin sok fotolari da yer aliyormus.Ayrica Cuneyt ZAPSU ve KIZLARIYLA ilgili kripto biligler de varmis:

    ( CD hakkinda:http://adalettimi.blogspot.com/2009/09/cinayetin-arka-bahcesi.html )
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10613667.asp

    Eşcinsellerin tercih ettiği Love Bar’ın ortaklarından Engin Temel’in ölümünün üzerinden 13 gün geçti ama cinayet esrarını korumaya devam ediyor. Cinayetten sonra Engin Temel’in polisler tarafından el konulan BILGISAYARINDAN, özel hayatına ilişkin çarpıcı bilgiler çıktığı öne sürüldü.

    5-)CECEN komutan suikastlari ve Femegerichte orgutu:

    Engin olduruldukten iki gun sonra Umraniye de Cecen mucahiti komutan Islam CANIBEKOV ensesinden vurulmus olarak bulundu.Engin Temel de Riddim bar dakiler ve Lezzet lokantasi olayindakiler de ENSESINDEN vurulmustu.

    Cecen cinayetiyle ilgili basta Rus istihbarati GRU ve kukla baskan Ramazan KADIROV suclandi ama cinayetin sekli -ENSEden vurulma- kadim masonik Alman irkci orgutu Femegerichte -Kutsal suphe- nin calisma sekline benziyordu. (Femegerichte orgutu icin lutfen kardesim Aytunc ALTINDAL in Bilinmeyen hitler kitabina bakiniz )

    Cecenlerin bazi istihbarat teskilatlarinin gizli kasalarini patlattiklarini duymustuk bu paralarin likidasyona sokulacagi en kolay yer ise Gece klupleriydi

    .KURDISTAN mafyasi ve KOCAELI VALILIGIndeki cete araciligyla CIA-MOSSAD sahaya girmisken BND ve Femegerichte olmadan olmazdi
    http://www.tumgazeteler.com/?a=4416677

    SIZCE BUTUN BUNLARIN AYNI ZAMAN DILIMINDE OLMASI TESADUF MU ???

    1 Aralik 2008 : alikahya ve AKP istanbul il binasinda patlama
    8 Aralik 2008 : Engin Temel cinayeti
    9 Aralik : İzmit te supheli goz altilar
    9 Aralik:Riddim bar BASKINI
    12 Aralik : Hocamiz Aiberg e suikast girisimi
    14 Aralik:ANTALYA da cesitli nufus dairelerinde hirsizlik
    15 Aralik : Lezzet lokantasinda Kurtlerle CATISMA
    KAPILAR ACILSIN CATISMALAR BASLASIN

    Mehmet Serendip ALTINDAL

    YanıtlaSil