7 Ocak 2010 Perşembe

En Ünlü Paparazzi

Büyük olasılıkla her ünlü zaman zaman paparazzilerden nefret eder. Ama kimi zaman da onlara istediği malzemeyi vermekten çekinmez. Yani bazen peşinde kameraları ya da fotoğraf makineleriyle dolaşan paparazzileri sever. Ama internet aleminde öyle bir paparazzi var ki istisnasız bütün ünlüler ondan 'korkuyor.'
Kendi çirkinliğiyle, şişmanlığıyla ve hatta hiç inkar etmediği eşcinselliğiyle dalga geçebilen bir paparazzi bu. Ünlülerin yanından hiç ayrılmıyor, onlarla çektirdiği fotoğrafları kendi sitesine koyuyor ama yeri geldiğinde de kaleminden zehir saçarak ünlüleri yerden yere vuruyor.
Bu tuhaf internet paparazzisi Perez Hilton. Ya da gerçek adıyla Mario Armando Lavandeira, Jr. Bu Küba asıllı çılgın Amerikalı, ünlülerin hiçbir açağını kaçırmıyor. Hem de bunları öyle bir dille yazıyor ki ünlüler onun diline düşmemek için kendilerini sürekli korumak zorunda hissediyorlar.
üstelik Perez Hilton'un kolu her yere uzanabiliyor. Örneğin Enrique Iglasias’ın Türkiye'ye geldiğinde Cahide’de kadın kılığındaki erkeklerle eğlenirken çekilen fotoğrafları hiçbir basın organında yayınlanmadan önce Perez Hilton'un sitesinde yayınlandı. Hem de Iglasias'ın hiç de hoşuna gitmeyen bir başlıkla: "Eşcinsel olduğunu biliyorduk!"
Paris Hilton'a gönderme olsun diye Perez Hilton adını kullanan bu internet paparazzisi 1978 Miami doğumlu. Bir tane kız kardeşi var.
Hilton İngilizce'yi ancak okula başladıktan sonra öğrenmiş, o döneme kadar da evinde anne- babasıyla kendi ana dilleri olan İspanyolca konuşmuş. Ama buna rağmen pek de silik bir öğrenci olmamış, öğrenim hayatı boyunca... New York Üniversitesi'nden onur dereceleriyle mezun olmuş.
Kısa sürede zengin ve elbette ünlü olmak için blog kurmaya karar vermiş Perez Hilton. Ama ondan önce eşcinsel dergilerinde yazılar yazıp yine eşcinsellere yönelik gece kulüplerinde çalışmış. 1. 90'a yaklaşan boyuna ve mavi gözlerine rağmen pek de çekici bir erkek sayılmaz. Ama o kendi fiziksel görüntüsüyle bile dalga geçebilmeyi başarıyor.
Kendisi de bir eşcinsel ama ünlülerin cinsel tercihlerini alay konusu yapmaktan da hiç geri durmuyor. Sözgelim Michelle Rodriguez'e sitesinden alenen 'lezbiyen' diye hitap edebiliyor. Ünlü yıldız 15 gün cezaevine girip çıktıktan sonra da "Eminim içerdeki arkadaşlarını özleyecektir" şeklinde yorumlar yazıyor.
Ünlüler ondan nefret ediyor ama bir o kadar da korkuyor. Perez Hilton hakkında açılmış binlerce dolarlık tazminat davaları var. Ama o bildiğinden şaşmıyor. Üstelik bu sayede artık "paraya da para" demiyor.
Perez Hilton, eğer ünlülerle ilgili hiçbir şey bulamazsa kendisi bir şeyler uyduruyor. onun adına çalışan gönüllü ekibi sayesinde ünlüler dünyanın neresine giderlerse gitsinler fotoğraflarını sitesinde yayınlayabiliyor.
Öyle ya da böyle Perez Hilton, internetin en çok konuşulan, en çok okunan ve takip ediler paparazzisi olmayı sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder