21 Haziran 2017 Çarşamba

LGBTİ Hareketi ortalığı yine karıştırdı!

Önümüzdeki pazar yani bayramın ilk günü LGBTİ hareketinin “Onur yürüyüşü” var. Geçen yıl bu yürüyüş ramazana denk geldiği için yapılamamıştı. Bu yıl bayrama denk geliyor. Gelecek yıl sorun olmayacak umarım.
Dünyada olduğu gibi bizde de en renkli sivil hareketlerden biri olan LGBTİ’nın “Onur yürüyüşü” yine ortalığı karıştırdı.
Önce Boğaz Köprüsü’nün gökkuşağı renkleri ile bezenmesi radikal dinci AKP’lileri harekete geçirdi. İstanbul Belediyesi alel acele gökkuşağı renklerini değiştirdi. Işık kompozisyonu bilerek mi yapıldı bilemiyorum, ama bazı AKP’liler bunu Kadir Topbaş’ın damadının tekrar tutuklanmasına karşı bir “dolaylı tepkisi” olarak niteledi.
Ardından Alperenler teşkilatı her yıl olduğu gibi bu yıl da tehditler savurarak “Bu sapıkların yürüyüşü olamaz, yapmaya kalkarlarsa 200 bin kişiyle orayı basarız” dediler. 200 bin kişi varlar mı onu bilemem tabii de başka olaylarda niye ortada yoklar onu anlamıyorum. Size ne LGBTİ’den, yürürlerse yürürler.
Dün de Beşiktaş Belediyesi’nin Twitter hesabından başkanlık binasına LGBTİ bayrağı asılmış gibi görünen bir fotomontaj ve altına yazılmış “Fredy Mercuri’nin askerleriyiz” sloganı paylaşıldı.
Beşiktaş Belediye Başkanı çok telaşlandı. Hemen bir açıklama yaptı. Bir internet servis çalışanının işgüzarlığı olduğunu bildirdi.
Ama beni şaşırtan belediye başkanının “Biz Mustafa Kemal’in ve Hazreti Muhammed’in askerleriyiz” açıklaması oldu. Ne ilgisi var şimdi bunun? Ayrıca “Hazreti Muhammed’in askerleriyiz” ne anlama geliyor? Müslüman Allah’a ve peygamberine “inanır” askerlik de nereden çıktı?
Popülizm insanlara neler yaptırıyor.

https://medyanin50tonu.com/lgbti%CC%87-hareketi-ortal%C4%B1%C4%9F%C4%B1-yine-kar%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rd%C4%B1-a92a5fd1f493

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder