9 Ağustos 2011 Salı

Voleybolcu kıza İETT otobüsünde kısa şort dayağı


Beşiktaş kadın voleybol takımının alt yapı oyuncularından Nurcan İbrahimoğlu, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yedi

Beşiktaş kadın voleybol takımı alt yapı oyuncusu 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, 28 Temmuz akşamı antrenmandan çıkarak Bahçeköy- 4. Levent otobüsüne bindi.

Üzerinde basketbol sporcularının giydiği bir şort bulunan genç kız, bacaklarını önündeki boşluğa doğru uzattı. Erkek yolculardan biri İbrahimoğlu’nun yanından geçerken önce uzattığı ayaklarına vurdu, ardından da otobüste birçok boş yer varken genç kızın yanına oturdu.

"ÇIPLAK BACAKLARLA OTURAMAZSIN"

Ayağına vuran adama kendisinden özür dilemesi gerektiğini söyleyen İbrahimoğlu, aldığı cevap karşısında şok oldu. Genç kızdan özür dilemeyen adam “Bu otobüste çıplak bacaklarını uzatarak oturamazsın. Terbiyesiz” diye bağırdı.

GENÇ KIZIN DUDAĞI PATLADI

Neye uğradığını şaşıran genç kız “Asıl terbiyesiz sizsiniz” dedi. Bu sözler üzerine iyice sinirlenen adam, genç kıza bir yumruk salladı. Dudağı patlayan İbrahimoğlu’nu saldırganın elinden yolcular aldı.

KARAKOLDA İLGİLENMEDİLER

İbrahimoğlu olayın ertesi günü Ayazağa’daki polis merkezine gitti, ancak karakolda kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini iddia etti.

Ardından Şişli Adliyesi Adli Tabibliği’ne giden İbrahimoğlu, dudağındaki patlağa rağmen kendisine darp raporu verilmediğini iddia etti, genç kız, yaşadıklarına isyan etti.

Milliyet

2 yorum:

  1. ampul patlatan4 Eylül 2011 15:00

    ....
    internetten yorumlar:

    insan hakları yok, adama ne yapaıyorsun diyen yok, mazlumun yanında olan dernekler yok, her lafa soruşturma açan polis yok.

    yok yani işte aslında bizim gibi olmayan insanların yaşamasına gerek yok...

    adam yok.

    kendini adam sanan birkaç şöför hıyarıyla maganda yobazları var.

    bu kıza vuran puştlara diyoruz ki onun bunun çocukları, şerefsiz, imansızlar. Allah ramazanda şort giyilmez mi diyor, sporcu olunmaz mı diyor,
    ......
    .PEÇELİ,KARAÇARŞAFLI ve TÜRBANLI dayak yeseydi ortalık nasıl karışırdı.Tüm siyasiler ayaklanırdı .BUMU SAYGI GÜVENCE kimse kimseyi kandırmasın.Bu adam kesinlikle cezalandırılmalı.......


    Koca götlü türbanlılar toplumun ahlakını bozmuyor, yobazın hırsızlığı, zalimliği, cehaleti, ülkeyi geriletip dış güçlerin köpeği yapması toplumu ahlaklı yapıyor, sporcunun,alimin,sanatçının kolu bacağı toplumun ahlakını bozuyor. Bu gibi yobaz sapıklar, yalancı cahil imansızlar bin gün oruç tutsada bin kere Allah belalarını verir. Arap ve ortadoğu ülkelerine bakın büyük Türk Milleti olmasa buranında hali dumandı biz kurmuşuz yükseltmişiz ancak kendi düşünce ve inançlarının ülkeyi ne hale getirdiğini görmeyenler ülkeyi sahiplenme aşamasında, bu gibi düşünce ve kıt imanın ortadoğuda ve arabistanda ne gibi alçaldığı görülmüştür, ülkelerini rezil etmişlerdir, bu ülkenin ne farkı vardır düşünün bakalım!!?? Özgürlük ve özgürlüğün getirdiği sistemler anlayışlar eğitim ve öğretimler.

    Din tak örtüyü alttan ver götünü değildir. Bu yobazların anladığı budur, Kuran gibi tek gerçek dini tek bir kez açıp okumayan bu hurafeci pislikler dini babalarından dedelerinden yanlış öğrenmişlerdir, Kuran da dedelerin dini yasaklanmıştır bu tüm zamanlarda geçerlidir çünkü Kuran ahirete kadar gönderilmiştir.

    ........

    O kız orada herşeyi göze alıp tekme tokat bu herife voleybolcunun topa çaktığı gibi vrsaydı olay çıkıp bu piçinde ismi bilinirdi şimdi.

    .......


    Toplumun namusunu başörtülü, türbanlı sinsi ve içten içte orospular bozuyor. Dini bozup yozlaştıran, hurafeleriyle besleyenler bozuyor. Emperyaliste hereyini gözü kapalı veren bunların kurduğu ülkelerdir, Türkiye ise Turan ülkesidir.

    .......

    Kimse kimsenin kiyafetine karisamazMisss!! Madem karisamiyor da niye bunlar yasaniyor, orda turbanli biri olsa kalkip biri ona sen bizim namusumuzu bozuyorsun diyebilir miydi, orda oturan insanlar o turbanli kadini savunmaz miydi. Ordakiler de kizin sort giydigi icin "Namussuz" oldugunu dusunmus iste bu kadar basit. Ne hale geldik, bir kumasa kalir oldu "Namusumuz"...............

    böyle anlarda kavgaya tutuşun olay çıkartın, kırın dökün.. herkesin ismi bilinsin, yakalansın , tanıkta Kurandaki tanıklardan olacak günümüzdeki hurafeci yobaz yalancı müslümanlardan değil.

    ...........

    böyle bir yobazı biri otobüste tekme tokat döverken gördüm kimsede gık demedi.. şerefsiz herif aynen bunun gibi yanında erkek arkadaşı olan kadına bir laf çakmaya çalışmış yedi dayağı.

    ............

    eee siz bunlara haddini bildirecek türkçüleri kürtçüler tarafından azaltırsanız, gücünüzü kurandan değilde hurafeden alırsanız tepki gösterecek gücünüz kalmaz, yobazın en büyük düşmanı müslümandır, müslümanın kitabı kurandır. Yobazın kitabı, hurafeler, uydurma hadisler, türban...v..b

    .........


    Arkadaşlar Kuran okumuyorsunuz ne olduğunu bilmiyorsunuz, karşılık veremiyorsunuz bu Allahsız dincilere, Kutsal Kitap Kuran ile sizin kafanızdaki yobazla, dinciyle o kadar fark var ki Kuranı yorumsuz eklemesiz okudunuz mu anlayacaksınız, camdan dışarı bakıp peki ya bunlar kim diyeceksiniz, o zaman anlayacaksınız yobazın müslümandan farkını.


    .............

    Orucu yanlış anlamışsın hödük, oruç bacakları görüneni ört demek değil, o bacaklara bakmamak kuş beyinli. Böyleleri imansızlıklarıyla çırpınıyor işte o normal hayatta elde edemediği kıza böyle bir çıkış yaparak kendini tatmin ediyor. sahtekar..

    YanıtlaSil
  2. ampul patlatan devam eder ve4 Eylül 2011 15:00

    ..........

    Böyle bir olayı gündeme taşıman bile yeterlidir kahraman voleybolcu kız, veren veriyor böyle şerefsizlere cevabını..

    ..........
    otobüsün ahlak memuru amına koyayım . sen uzun pantolon giyemezsin otobüste diyor muyum ben sana .otobüste böyle giyinemezmiş sana mı sorcaktı yarram ister öyle giyinir ister başka şekilde.

    öyle giyinince çünkü onun erkeklik duyguları kabarıyor tabi kıza sahip olamayınca dudağına vuruyo ne güzel dünya amına koyim be.
    ............

    Açık adam gibi giyinmek mi ülkeleri batırmıştır, kapanmak mı araştırın. bkz. arabistan, ortadoğu, g..verenülkeler..v..b
    ..............
    lan bizim şeyimizde türbanlı görünce kalkıyor, ahlakın bozulacağı varsa bozuluyor kardeşim:p
    .............

    dayak yiyen kişi voleybolcudur. orasını anladık, zira gözümüze soka soka vurgulandı. bilimum haber sitesinde ve gazetede kızın voleybolcu olduğu ve bu vesileyle şort giydiği gibi bir hava yaratılmakta. nedir şimdi voleybolcu olmasaydı şort giymesi kabul edilemez olup dayağı hakediyor mu olacaktı?

    ........
    kız dayak yerken otobüsün içinde bulunup olayı izleyen denyoların da en az o küçük beyinli saldırgan kadar suçlu olduğu olay.

    ........

    aga yok mu bir trakyalı çakardı ağzının ortasına bu alçak herifin.

    ..........

    kadınlar yanında ayı sipreyi taşıması gerekiyor, çok etkili bir siprey silahtan etkili olduğu kanıtlanmış . Bu gibi ayılara sıkıldığı zaman etkisini hızla gösteriyor.

    .............

    sorunun kaynağı dini dışlamadan tam aksine din eksenli aydın ve özgürlükçü bir ideolojinin olmaması örgütleşmenin olmayışı mesela hristiyanlarda protestanlık oluştu ve papaları din yobazlarını yakıp yıktılar sonrada güçlenip mağrur bir tarih izlettiler osmanlıyı yıktılar, en güçlü ülkeleri sömürdüler sonra saçının teline dokunulması gururuna dokunduysa gelip senin yobaz ülkene tecavüzlerini yaptılar ve ödeşmiş oldular. Ya böyle racon kesiliyor, böyle kafa kesiliyor..

    ....................

    Milliyetçi ideolojiler dincileşince böyle hilkat garibleri türemiştir. Aydın ve akılcı dini anlayış kavramsallaştırılmalıdır.

    ...........

    onlar için bu ibadetler ağır bir yüktür sadece, eşşekler gibidirler...

    YanıtlaSil