9 Ağustos 2011 Salı

Anal bleaching; Anal bölgedeki derinin ağartılması.

Gazeteciliğe soyunan İzzet Çapa bu kez Mustafa Karataş’la bir araya geldi

Bülent Ersoy çıldırttı!

Ünlülerle uğraşmak pek kolay olmamalı. Bu takımdan sizi en çok yoran kim?

- Ufak bir çocuk gibi yaramaz olanı, kendisini de çok sevdiğim ve takdir ettiğim Bülent Ersoy... Bir kere estetik gözü ve gustosu en az benim kadar iyi. Yüzüne işlem yapılırken yanlışı hemen görüyor. Yüzünün o an için neye ihtiyacı olduğunu kendisi fark ediyor. En önemlisi de neye ‘benzememek’ istediğini bilmesi...

Kime ya da neye benzemek istemiyor mesela?

- Kendinden başka hiç kimseye... Sadece kendi olmak istiyor.

Peki sizi hiç çıldırttığı oldu mu? Randevuya gecikmelerini saymazsak... Bizim bildiğimiz Bülent Ersoy, arkadaşlarının davetlerine bile altı saat geç gider!

- Yok, o kadar da olmuyor canım... Mesela “Saat 4’te geleceğim” derse, biz kendimizi 6’ya göre hazırlarız.

Peki bunun dışında çıldırtıcı anlar olmadı mı hiç?

- Valla en son bir dolgu konusunda çıldırtmıştı. “Orası mı iyi, burası mı iyi, oraya mı sıksak, burayı mı doldursak” derken, “Buyurun siz kendiniz yapın Bülent Hanım” diyerek iğneyi masaya fırlattım çıktım. Tabii tatlıya bağlandı olay. Bülent Hanım, profesyonelliğin verdiği hassasiyetle çok fazla irdeleyebiliyor. Bunu da sineye çekmek lazım. Ama birbirimize saygımız çok büyüktür.
...
G NOKTASINA DOLGU

Dolgu veya ameliyat yöntemlerinin uygulandığı en ilginç yerler nereler?

- Birçok ilginç estetik “trend” var aslında. Bu aralar özellikle Beverly Hills’te en moda olan operasyonlar kadınların ‘g’ noktalarına dolgu yaptırması. Bu şekilde cinsel yönden daha fazla tatmin olabiliyorlar.

Peki ya erkekler?

- Onlar da cinsel organlarına dolgu yaptırmaya başladı. Son trend bu.

Yok artık!

- Bu da bir şey mi, bir ilginç operasyon da anal bölgedeki derinin ağartılması. “Anal bleaching” deniyor buna. Tabii bu tamamen görsel açıdan bir tercih, başka bir etkisi yok vücuda.

Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder