24 Temmuz 2011 Pazar

BİG Partisi'nden eşçinsellik dersine tepki

Almanya'da göçmenlerin oylarına talip olarak eyalette örgütlenen ve Berlin seçimlerine katılmaya hak kazanan BIG Partisi, Eyalet Eğitim Senatörlüğü'nün kararına tepki gösterdi.

Almanya’da göçmenlerin oylarına talip olarak eyalette örgütlenen ve Berlin seçimlerine katılmaya hak kazanan BIG Partisi, Eyalet Eğitim Senatörlüğü’nün kararına tepki gösterdi. Berlin’de bu eğitim-öğretim döneminde okullarda zorunlu eşcinsellik dersi verileceği yönündeki kararı eleştiren parti eyelet başkanı ve milletvekili adayı İsmet Mısırlıoğlu „Çocuklarımıza beş yaşından itibaren eşcinsellik, biseksüellik, tarnsseksüellik gibi konularda ders okutulacak. Bu mecburi ders uygulamasını özendirici buluyor ve karşı çıkıyoruz“ dedi.

Partisi adına açıklamada bulunan Mısırlıoğlu „Bu dersler Homoseksüelliğe özendiren masal ve hikayeler anlatılarak, çizgi romanlar şeklinde konuşma baloncuklarının içi, çocuklara homoseksüellik yasam tarzına özendiren bilgilerle doldurulacak“ ifadelerini kullandı. Mısırlıoğlu açıklamasında, pandomim ve tiyatro oyunları ile çocuklara uygulamalı “erken boşalma”, “masturbasyon”, karanlık oda (karanlık odada eşcinseller birbirlerini tanımadan korunmasız cinsel ilişkiye giriyorlar) gibi konuların ders olarak sunulacağını dile getirdi.

BIG Partisi’nin okullarda çocuklarımıza eşcinsellerin yaşam tarzı empoze edilmesine karşı olduğunu belirtilen Mısırlıoğlu „Her türlü ayrımcılığa karşı dersler verilmelidir! Bizden alınan vergilerle okullardaki öğretmen açığı kapatılmalı ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi yönünde yeni projeler geliştirilmelidir. Sınıf başına düşen öğrenci sayısı azaltılmalıdır! Gereksiz kampanyalar için paralar boşa harcanmamalıdır. Bu kampanya çocuklarımızı zarar veriyor.“

news eu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder