3 Ağustos 2020 Pazartesi

Homofobik Öncü Gençlik Netflix’in ideolojik kimliği tartıştı

Vatan Partisi Öncü Gençlik’in 26-28 Temmuz tarihleri arasında video konferans yöntemiyle düzenlediği “Netflix’in İdeolojik Kimliği” konulu toplantıları tamamlandı.



Öncü Gençlik il örgütlerinin tamamının katıldığı toplantılarda Öncü Gençlik üyeleri, Netflix platformunun özelliğini ve gençlik üzerindeki yoz kültürünü tartıştı. Netflix platformunun devlet denetiminden geçmesini savunan Öncü Gençlik üyeleri, emperyalizmin kültürel saldırılarına karşı milli kültüre sarılacaklarını ifade ettiler.

Toplantılarda yaptığı konuşmalarda Netflix’in toplum üzerinde yaratmaya çalıştığı olumsuzluklara vurgu yapan Öncü Gençlik Genel Başkanvekili Yadigar Özen şunları ifade etti:

“Netflix platformunu tartışmak bugünün en ideolojik görevidir. Çünkü sistem gençliği yoz kültüre alıştırmak için bu platformları araç olarak kullanıyor. Netflix platformu bugün emperyalist kültürün dayatılmasında en önemli araçlardan biri haline gelmiştir. Gençliğe dayatılan uyuşturucu, suç, eşcinsellik gibi öğretiler Netflix yapımı dizi ve filmlerin en sıradan görüntüleridir. Bu yoz kültürün Türk milletini zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Ülkemizin Netflix platformu üzerinde denetim mekanizmasını kuracağını düşünüyoruz. Emperyalizmin gençliği bataklığa sürükleyen kültürüne karşı milli kültürümüzü savunmaya devam edeceğiz.” dedi.

https://www.aydinlik.com.tr/oncu-genclik-netflix-in-ideolojik-kimligi-tartisti-214923#1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder