19 Nisan 2019 Cuma

Türkiye'nin homofobik medyatikleri!


Burcu Güneş'in, bir programda kendisine iltifat eden kadın DJ'e, "İltifat ediyorsunuz ama yanlış anlaşılma olmasın, biz sağlıklı kadınlarız!" sözleri ağızları açık bırakmıştı!

Esra Erol, bir zamanlar sunuculuğunu yaptığı evlilik programına bağlanan eş cinsel kadını "Bunların işi gücü yok, bunlar fantazi dünyasını renklendiriyor." diyerek tersleyip telefonu kapatmıştı.

Ebru Gündeş, jüri koltuğunda oturduğu "O Ses Türkiye" yarışmasında yetenekli bir genci, feminen tavırlar sergilediği için elemişti!
Bahanesi de şuydu; "Türk gençlerine kötü örnek olur."

Kadın düşmanlığı ile nam salan Nihat Doğan'ı bu listeye eklemeseydik, ona haksızlık etmiş olurduk herhalde!
Kendisi birçok kez homofobik açıklamalarda da bulunmuştu. İşte sadece bir tanesi; “Gay rolü oynamam, Al Pacino gay olsun! Ben felsefe kitabı yazıyorum!“

Burak Özçivit, eş cinsel rollerini asla oynamayacağını söyleyerek son derece homofobik bir tavır sergilemişti.
"Örf adet diye bir şey var. 13-14 yaşındaki çocuklar var. Ben örnek olmak zorundayım, bu nedenle gay rolü oynamam oynayanlar oynasın.
Özçivit, bu açıklamaları ters takla açarken yapmış galiba!

Alişan "Cennet Mahallesi"nde eşcinsel bir şarkıcıyı canlandırdıktan sonra yaptığı açıklamayla adeta "Yuh!" dedirtmişti;
"Bu gay rolünü unutturmam için esaslı bir sevişme sahnesi çekmem gerekecek sanırım. Ya da tecavüz sahnesi. Aksi halde bu rol benim peşimi bırakmayacak."

Eurovision'a Türkiye olarak katılmama sebebimizi açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in sebebi son derece homofobikti!
Katılmama gerekçesi olarak 2014 birincisi Conchita Wurst'u gösteren Eren'in açıklaması şöyleydi; "Sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen, herhangi bir cinsiyeti olduğunu söylemeyen, 'Aynı anda hem erkeğim hem kadınım.' diyen birini canlı yayınlayamam."

https://onedio.com/haber/21-yuzyilda-cahiliye-devrini-yasiyoruz-gericilikte-zirve-yapan-kirli-zihinlerin-kurdugu-kan-dondurucu-cumleler-869528

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder