14 Mart 2019 Perşembe

İzmir’in Büyükşehir adayından ilginç ‘LGBTİ’ vaadi!

Demokrat Parti’nin (DP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarcan Ülük, CHP adayı Tunç Soyer’i hedef aldı. Ülük, LGBTİ bireyler ile ilgili olarak yaptığı açıklama ise dikkat çekti.
EGEDESONSÖZ- DP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarcan Ülük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Büyükşehir Adayı Tunç Soyer’i hedef aldı.


Soyer’in “çok sesliliği savunduğunu” kendilerinin ise tersini savunduğunu söyleyen Ülük, “Sayın Soyer’in ima ettiği Türklüğü inkâr eden PKK paçavralarında ki renkleri değil, Türk bayrağındaki Kırmızı-Beyazı İzmir’de hâkim kılacağız” dedi.

TEDAVİ EDECEĞİZ
İzmir’de yaşayan LGBTİ bireyler için önlem alacaklarını da belirten aday Ülük, “İzmir’de gay, lezbiyen, transseksüel vb bize göre birer ruh ve beden sağlığı problemi olan cinsel tercihi olanların, bizim kabulümüzde bu rahatsızlıklarını bayraklaştırarak genele yaymalarını ve gençliği olumsuz etkilemelerinin önüne geçecek bilimsel, tıbbi tedbirleri “kamu yararına” Belediye olarak, zabıta tedbirleri ile birlikte, yargı kararları da alarak kararlılıkla ile uygulayacağız” dedi.

http://mobil.egedesonsoz.com/haber/Izmir-in-Buyuksehir-adayindan-ilginc-LGBTI-vaadi/1004369

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder