15 Kasım 2018 Perşembe

Terör Örgütünde 'Eşcinsellik' Arttı

Kadın teröristlerin infaz edilmesi ve yaşadıkları zulme dayanamarak kaçmalarının ardından PKK'da eşcinselliğe eğilimin arttığı ortaya çıktı. Yakalanan teröristlerin ifadelerine göre örgüt elebaşları da bunu kabullenmiş durumda.

Yakalanan teröristlerin ifadelerine göre örgüt içinde eşcinselliğe eğilimin arttığı, bu eğilimleri zaten kuvvetli olan örgüt elebaşlarının da bunu kabullendiği ortaya çıktı.

BAZI EŞCİNSEL TERÖRİSTLER İNFAZ EDİLDİ

Güvenlik güçleri tarafından geçtiğimiz günlerde yakalanan Sorej kod adlı teröristin ifadesinde, Suriye Deyrizor'daki Leşger kod adlı terörist elebaşının hemcinslerine cinsel istismarda bulunduğu için örgüt içinde tutuklandığını, suçunu kabul eden teröristin 6 ay süren cezası sonrası tekrar eski konumunda faaliyetlerine devam ettiğini belirttiği öğrenildi. Rızgar kod adlı bir başka teröristin 2017'deki ifadesinde Irak'ın kuzeyinde faaliyet gösteren Fırat kod adlı teröristin eşcinsel olduğu için infaz edildiğini anlattığı ortaya çıkmıştı.

KADIN TERÖRİSLERİN KAÇIŞLARI, ÖRGÜTTEKİLERİN EŞCİNSELLİĞE EĞİLİMİNİ ARTIRDI

İfadelere göre, kadın ve erkek teröristler arasında geçtiğimiz yıldan beri yaşanan sürtüşmeler, kavgalar, kadın teröristlerin infazlarındaki artışlar ve zulümlere dayanamayarak meydana gelen kaçışların teröristlerin eşcinselliğe eğilimini artırdığı, bu eğilimleri zaten kuvvetli olduğu bilinen örgüt elebaşlarının da bunu kabullendiği ortaya çıktı.

https://www.haberler.com/teror-orgutunde-escinsellik-artti-11434944-haberi/

PKK'da eşcinsellik gitgide artıyor! Teröristlerden flaş itiraflar

Suriye'nin Deyrizor bölgesindeki 'Leşger' kod adlı PKK'lı terörist elebaşısının hemcinslerine cinsel istismarda bulunduğu için tutuklandığı, 6 ay süren cezasının bitiminin ardından da elebaşılık görevine devam ettiği belirtildi.

Güvenlik güçleri tarafından bir süre önce yakalanan 'Sorej' kod adlı PKK'lı teröristin ifadesinde, Suriye'nin Deyrizor bölgesindeki 'Leşger' kod adlı terörist elebaşısının hemcinslerine cinsel istismarda bulunduğu için tutuklandığını, suçunu kabul eden teröristin 6 ay süren cezasının bitiminde tekrar eski yerinde elebaşı konumunda faaliyetlerine devam ettiğini belirttiği bildirildi.

Eşcinsellik eskiden infaz sebebiydi
'Rızgar' kod adlı bir başka teröristin 2017’deki ifadesinde Irak kuzeyinde faaliyet gösteren 'Fırat' kod adlı teröristin eşcinsel olduğu için infaz edildiğini anlattığı ortaya çıkmıştı.

Kadınlarla yaşanan sorunlar eşcinselliğin önünü açtı
İfadelere göre, kadın ve erkek teröristler arasında geçen yıldan beri yaşanan sürtüşmeler, kavgalar, kadın teröristlerin infazlarındaki artışlar ve zulümlere dayanamayarak meydana gelen kaçışların teröristlerin eşcinselliğe eğilimini artırdığı, bu eğilimleri zaten kuvvetli olduğu bilinen örgüt elebaşlarının da bunu kabullendiği belirtildi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/pkkda-escinsellik-gitgide-artiyor-teroristlerden-flas-itiraflar-544453.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder