19 Temmuz 2018 Perşembe

Mustafa Ceceli Gay Mi? Cihangir’de hangi cafe sahibiyle aşk yaşadı?


Mustafa Ceceli’nin skandalları bitmek bilmiyor! Öncelikle eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar’ın eşcinsel sevişme görüntüleri ortaya çıkan ve bu görüntüleri basına servis etmekle itham edilen Ceceli’nin uygunsuz görüntülerinin de bulunduğu ve bu görüntülerin eski eş Sinem Gedik’in elinde olduğu iddia edilmişti! Şimdi de Mustafa Ceceli ile ilgili yeni bir skandal iddia ortaya atıldı!

Eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar’ın eşcinsel video görüntüleri sebebiyle gündemden düşmeyen Mustafa Ceceli’nin adı şimdi yeni yeni skandallarla geçiyor! Mustafa Ceceli’nin Tuvana Türkay ve diğer bir ünlü isimle uygunsuz videosunun yayınlanacağı iddia edilmişti. Bu iddiaları başta Erol Köse ortaya atmış, Ceceli’nin uygunsuz görüntülerinin eski eşi Sinem Gedik’in eline geçtiği öne sürülmüştü!

Şimdi de Mustafa Ceceli’nin eşcinsel ilişki yaşadığı iddia ediliyor! Gazeteci Michelle Demishevich’in iddiasına göre ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Cihangir’de bir dönem kafe işleten bir işletme sahibi ile aşk yaşadı! Evet yanlış duymadınız! Gazeteci Michelle Demishevich Mustafa Ceceli’nin ‘gay’ ilişki yaşadığını şu sözlerle ortaya attı: “Istanbul, Beyoglu, Cihangir‘deki o ünlü Café‘nin „erkek“ sahibi ile yillar önce sen cok büyük bir ask yasamistin hatirliyor musun?”

MUSTAFA CECELİ’NİN ADI SKANDALLARLA ANILIYOR!

Son günlerde birçok skandalla anılan Ceceli’ye bir şok ta gazeteci Michelle Demishevich’ten geldi. Demishevich yaptığı haberde Mustafa Ceceli’nin Cihargir’de bir kafesi bulunan işletme sahibiyle eşcinsel ilişki yaşadığını yazdı. Son günlerde birçok ünlü-ünsüz isimden tepki çeken ve adı skandallarla anılmaya başlayan Mustafa Ceceli’nin bu haberlere karşı yeni bir açıklama yapması bekleniyor.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan’da geçtiğimiz günlerde köşe yazısında Mustafa Ceceli’ye keşke dinini ön plana çıkaracağına insanlığını ön plana çıkarsaydın minvalinde sözlerle yüklenmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder