3 Haziran 2018 Pazar

Ünlü Komedyenden Canlı Yayında Jüri Masasına Çıkıp Bir Anda Pantolonunu İndirdi

İngiltere’de Simon Cowell’in yapımcılığını üstlendiği ‘Britains Got Talent’ adlı yarışmada ünlü bir komedyenin canlı yayında yaptığı hareket skandal yarattı.

David Walliams and James Corden in 'gay kiss' shock

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin esin kaynağı olan İngiltere’de yayınlanan ‘Britains Got Talent’ isimli yarışmanın jürisinde yer alan biseksüel komedyen David Walliams’ın eğlendirmek amacıyla yaptığı şaka ekrana damga vurdu.

JÜRİ MASASININ ÜSTÜNE ÇIKIP PANTOLONUNU İNDİRDİ

İlk olarak jüri masasına çıkan ve tuhaf hareketler sergilemeye başlayan Walliams, yapımcı Simon Cowell’in sinirlenmesine aldırış etmeden hareketlerine devam etti. Jüride yer alan ünlü komedyenin bu hareketlerine oldukça sinirlenen yapımcı Cowell, tekrar tekrar ünlü komedyeni uyarsa da fayda etmedi. Şakayı ileri boyuta taşıyan komedyen Walliams, bir anda pantolonunu aşağı indirerek çamaşırını gösterdi ve tekrar pantolonunu yukarı çekti.

İÇ ÇAMAŞIRINI AŞAĞI İNDİRDİ

Bu anlarda tüm izleyenler ve jüri üyeleri büyük bir şok yaşarken bu anlarda jüri üyelerinden Amanda Holden’in pantolonunu indiren komedyenin iç çamaşırını bir anda indirdiği görüldü. Komedyen iç çamaşırını hemen yukarı kaldırsa da o an yüzlerce kişi tarafından kaydedildi.

https://www.youtube.com/watch?v=oQja4t7XaUY

www.aypiajans.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder