5 Mayıs 2018 Cumartesi

Eşcinsel sevgilisini kadın kılığına sokup rakibini öldürttü!

ADANA'da Nizami K., daha önce yanında çalışan ancak sonradan kendisine ticari rakip olan Kazım Fidancı'yı, kadın kılığına soktuğu ve eşcinsel sevgilisi olduğunu iddia edilen Halil İ.'ye öldürttü. 10 ay önceki cinayet 350 güvenlik kamerası incelenerek ve eşcinsellerle görüşülerek çözüldü.


ADANA'da 10 ay önce cinayete kurban giden iş adamının faili meçhul dosyasını açan cinayet dedektifleri, kentteki 5 mahalleyi kapı kapı dolaşıp 350 güvenlik kamerasını inceleyerek katil zanlılarını yakaladı. İş adamının, eskiden yanında çalışan ancak şu an aralarında ticari rekabet yaşanan Nizami K.'nin azmettirmesiyle, eşcinsel sevgilisi Halil İ.'nin kadın kılığına girip ilgisini çektikten sonra bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

22 Ağustos 2017 günü Sarıçam ilçesi Bayramhacılı Mahallesi göl kenarında devriye atan polisler, göl kenarında park halinde bulunan araçların yanına giderek kimlik kontrolü yapmak istedi. Aracın içinde bir gündür kayıp olan ve çatı işleri yapan iş adamı Kazım Fidancı (69) olduğunu ve öldüğünü belirledi. Bir gün önce eşi tarafından kayıp ihbarı yapıldığı ortaya çıktı. Olay yeri inceleme polislerinin, araçta ve Fidancı’da yaptığı incelemede, kalbine aldığı tek bıçak darbesi sonucu öldürüldüğünü belirledi.

350 GÜVENLİK MARERASI GÖRÜNTÜSÜ SANİYE SANİYE İNCELENDİ... Katiller o gün bulunamayınca dosya faili meçhul kaldı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız göreve geldikten sonra geçmişe dönük faili meçhul cinayetlerin çözülmesi için talimat verdi. Özel bir ekip kuruldu. Araştırmalar kapsamında, göl kenarında öldürülen iş adamı Kazım Fidancı cinayetinin çözülmesi için araştırma başlattı. Dedektifler ilk iş olarak Fidancı'nın öldürülmüş olarak bulunduğu otomobilin göl kenarına nasıl geldiğini tespit etmek için güvenlik kamerası taraması başlattı. Polisler olay yerinden geriye doğru tarayarak 350 güvenlik kamerası alıp bunları saniye saniye izledi.

KİM BU KADIN?.. Yapılan bu izlemelerde Fidancı'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde bir kadını otomobiline aldığını daha sonra da göl kenarına geldiğini tespit etti. Bu tespit üzerine polis Yenidoğan Mahallesi'nde bu kadın üzerine yoğunlaştı. Polis kadının kim olduğunu bulduğunda cinayeti de çözeceğini anladı. İddiaya göre polis, güvenlik kamerasından kadının yakın plan alınan fotoğraflarını ekiplere dağıttı. Hem faili meçhul özel ekipleri hem de onlarca polis Yenidoğan Mahallesi başta olmak üzere buraya yakın 5 mahallede çalmadık kapı bırakmadı. Polis her çaldığı kapıya kadının fotoğrafını gösterip tanıyıp tanımadıklarını sordu. Ancak 5 mahallede binlerce kişiden bir kişi bile kadını tanımadı.

http://www.internethaber.com/escinsel-sevgilisini-kadin-kiligina-sokup-rakibini-oldurttu-foto-galerisi-1868680.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder